Besplatan parking za roditelje dece stare do godinu dana

9 marta, 2016
Da, verovali ili ne, istina je ono što ste pročitali u naslovu, ali naravno, važi samo za Beograd. Roditelji beba, starosti do godinu dana, dobijaju besplatne „Bebi parking karte”, koje omogućavaju 30 sati parkiranja automobila, koji je u vlasništvu podnosioca zahteva, u svim parking zonama u Beogradu. Jedna „Bebi parking karta” važi 60 minuta i jedinstvena je za sve tri zone.
Ukoliko vas zanima Bebi parking karta i želite da je izvadite, evo šta još piše na sajtu Parking servisa.
Bebi parking karta
Kako je parkiranje vremenski ograničeno na jedan, dva ili tri sata, u zavisnosti od željene zone parkiranja, potrebno je da korisnik na karti obeleži datum, sat i minut kada je započeo parkiranje, a potom da jednu, dve ili tri karte (u zavisnosti od dužine parkiranja), postavi na vidljivom mestu sa unutrašnje strane vetrobranskog stakla, poštujući propisano vremensko ograničenje zone u kojoj je vozilo parkirao.
„Bebi parking karte” važe godinu dana od datuma preuzimanja, a izdaju se u Službi parking kontrole, u Ulici Starine Novaka br. 22 ili u korisničkom servisu u Mileševskoj ulici br. 51 i u Ulici kraljice Marije br. 7, radnim danima od 7 do 21 i subotom od 7 do 14 časova.
Prilikom preuzimanja na uvid se prilaže:
•lična karta,
•saobraćajna dozvola i
•izvod iz matične knjige rođenih za bebu.
„Bebi parking karte” su obeležene serijskim brojem, koji je povezan sa registarskom oznakom

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama