Бесплатан вебинар за родитеље: Научите дете да самостално учи

29 октобра, 2021
Вебинар за родитеље: Помозите детету да учи боље и да буде самостално

Позивамо вас да се пријавите на вебинар на којем ће бити представљен приручник Учим да боље учим. За старије основце. Вебинар ће бити одржан помоћу апликације Зум.

Термин: четвртак, 4. новембар 2021, у 19 часова.

Учествују: Весна Јањевић Поповић, психолог и Јелена Драгојловић, ПР менаџер Креативног центра

Трајање: 45-60 минута

На вебинару ће бити речи о томе шта све стоји иза процеса учења; како учење код деце утиче на њихову слику о себи и породичне односе; које потребе деца и одрасли задовољавају током процеса учења; како да помогнемо деци да уоче своје јаке стране и грешке у учењу; како да родитељи буду подршка развоју самосталности код деце.

Уколико желите да учествујете на вебинару, можете се пријавити ОВДЕ до 1. новембра, а на дан одржавања вебинара добићете линк за приступ.

О приручнику Учим да боље учим

Нека од питања која деца и родитељи често себи постављају, а овај приручник, са конкретним саветима, даје одговоре на њих, јесу Како побољшати памћење и концентрацију? Како радити домаће задатке делотворно и без стреса? Како успешније решавати контролне задатке? Како организовати време да га остане довољно и за слободне активности? Захваљујући овој књизи са четрдесет једним практичним одељком, ученик ће моћи: да открије и искористи своје јаке стране; да препозна своје слабости и грешке и научи како да их отклони; да побољша своје односе с другима и да се осећа добро у својој кожи и својој глави! Књига ће помоћу детету да боље учи и да се боље организује и подстаћи ће његово осамостаљивање, а родитељима ће дати савете које ће им помоћи да боље разумеју дететове потребе и даће им предлоге о томе како да се понашају у одређеним ситуацијама

Весна Јањевић Поповић је искусан практичар који психолошка знања примењује у раду са децом, родитељима и наставницима. Посебно је заинтересована за процесе учења, иновативне приступе у идентификовању, развијању и подстицању дечјих креативних и интелектуалних потенцијала. Била је сарадник УНИЦЕФа у реализацији „Паметне књиге за маму и тату”. Међународни је тренер „Програма оснаживања породица”. Члан је домаћих и међународних стручних организација: Друштво психолога Србије, „Пријатељи деце Србије”, Међународна асоцијација психолога виготскијанске оријентације, удружење „Велики мали свет”. Добитник је признања Друштва психолога Србије за популаризацију психологије.

Приручници УЧИМ ДА БОЉЕ УЧИМ. ЗА СТАРИЈЕ ОСНОВЦЕ и УЧИМ ДА БОЉЕ УЧИМ. ЗА МЛАЂЕ ОСНОВЦЕ снижени су за 30%, у оквиру САЈМА КЊИГА КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА који траје до 5. новембра!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама