Besplatan vebinar za roditelje: Naučite dete da samostalno uči

29 oktobra, 2021
Vebinar za roditelje: Pomozite detetu da uči bolje i da bude samostalno

Pozivamo vas da se prijavite na vebinar na kojem će biti predstavljen priručnik Učim da bolje učim. Za starije osnovce. Vebinar će biti održan pomoću aplikacije Zum.

Termin: četvrtak, 4. novembar 2021, u 19 časova.

Učestvuju: Vesna Janjević Popović, psiholog i Jelena Dragojlović, PR menadžer Kreativnog centra

Trajanje: 45-60 minuta

Na vebinaru će biti reči o tome šta sve stoji iza procesa učenja; kako učenje kod dece utiče na njihovu sliku o sebi i porodične odnose; koje potrebe deca i odrasli zadovoljavaju tokom procesa učenja; kako da pomognemo deci da uoče svoje jake strane i greške u učenju; kako da roditelji budu podrška razvoju samostalnosti kod dece.

Ukoliko želite da učestvujete na vebinaru, možete se prijaviti OVDE do 1. novembra, a na dan održavanja vebinara dobićete link za pristup.

O priručniku Učim da bolje učim

Neka od pitanja koja deca i roditelji često sebi postavljaju, a ovaj priručnik, sa konkretnim savetima, daje odgovore na njih, jesu Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju? Kako raditi domaće zadatke delotvorno i bez stresa? Kako uspešnije rešavati kontrolne zadatke? Kako organizovati vreme da ga ostane dovoljno i za slobodne aktivnosti? Zahvaljujući ovoj knjizi sa četrdeset jednim praktičnim odeljkom, učenik će moći: da otkrije i iskoristi svoje jake strane; da prepozna svoje slabosti i greške i nauči kako da ih otkloni; da poboljša svoje odnose s drugima i da se oseća dobro u svojoj koži i svojoj glavi! Knjiga će pomoću detetu da bolje uči i da se bolje organizuje i podstaći će njegovo osamostaljivanje, a roditeljima će dati savete koje će im pomoći da bolje razumeju detetove potrebe i daće im predloge o tome kako da se ponašaju u određenim situacijama

Vesna Janjević Popović je iskusan praktičar koji psihološka znanja primenjuje u radu sa decom, roditeljima i nastavnicima. Posebno je zainteresovana za procese učenja, inovativne pristupe u identifikovanju, razvijanju i podsticanju dečjih kreativnih i intelektualnih potencijala. Bila je saradnik UNICEFa u realizaciji „Pametne knjige za mamu i tatu”. Međunarodni je trener „Programa osnaživanja porodica”. Član je domaćih i međunarodnih stručnih organizacija: Društvo psihologa Srbije, „Prijatelji dece Srbije”, Međunarodna asocijacija psihologa vigotskijanske orijentacije, udruženje „Veliki mali svet”. Dobitnik je priznanja Društva psihologa Srbije za popularizaciju psihologije.

Priručnici UČIM DA BOLJE UČIM. ZA STARIJE OSNOVCE i UČIM DA BOLJE UČIM. ZA MLAĐE OSNOVCE sniženi su za 30%, u okviru SAJMA KNJIGA KREATIVNOG CENTRA koji traje do 5. novembra!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama