Бесплатна онлајн конференција за школарце о екологији – ЕкоМанифест

4 маја, 2021

EcoHub је омладинска еколошка организација која неколико година уназад ради на подизању свести о важности очувања и заштите животне средине, кроз низ активности усмерених ка различитим генерацијама, али у највећем броју случајева – нашим најмлађим суграђанима.

Бројни пројекти показују залагање за стицање исправних навика одмалена, а међу њима је и манифестација под називом ЕкоМанифест, први пут одржана у мају 2019. године у Београду, са циљем окупљања грађана и њихове деце, рођака, пријатеља, и представника организације, учења кроз игру и забаву и квалитетне еколошке едукације.

Ове године, због актуелне епидемиолошке ситуације, могућност окупљања није била поуздана, али осмишљена је сјајна алтернатива, која ће пружити прилику грађанима из целе Србије да се укључе у пројекат!

22. маја, са почетком у 11 часова, почиње виртуелно еколошко путовање у трајању од неколико часова, на ком вас чека јединствен, оригиналан и креативно осмишљен садржај у виду игара, практичних показних радионица, квизова и динамичних презентација! Главни део манифестације посвећен је деци, најмлађима из ваше околине, а подразумева интерактивне радионице о рециклажи, смањену отпада, упознавању са различитим врстама биљака и животиња, бројним видовима загађења и превенцији истог. Не брините, не чекају их сувопарне презентације већ права игра и практичне вежбе, забава која има за крајњи циљ учење, али учење које ће им постати навика! Поред тога, чекају вас и занимљиви говорници који ће, кроз краће дискусије, открити тајне усвајања здравих навика и дати практичне савете како да и оне најмлађе из свог живота и околине одмалена учите да воде рачуна о животној средини. Дакле, садржај манифестације је свеобухватан и сигурно ће бити интересантан и старијима који се буду нашли испред екрана поред своје деце/браће и сестара/унука/рођака/пријатеља.

Пријаве су отворене до 15. маја у 15 часова, а своју или пријаву неког млађег можете послати попуњавањем следеће форме:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLNqeAW16ukwBb1sTcSJsKmsbIWKfqVwVSdNeT7O9pgURznA/viewform

Учешће на манифестацији је бесплатно, линк ка истој биће вам достављен на време, није потребно да скидате никакве програме на компјутере или мобилне телефоне. Све важне инструкције за укључење и учествовање, добићете неколико дана пред сам догађај!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама