Браво: Сутра постављање прве клупе за дојење у Београду!

У четвртак, 2. јуна, у Београду у Ташмајданском парку код ресторана Мадера, у 10 сати, биће постављена прва МАМ клупа за дојење. Поставка клупа за дојење је круна акције „МАМино место за дојење“ покренуте почетком године на идеју Школе родитељства Нада Лазић.
С обзиром на чињеницу да се све већи број мајки одлучује да са дојења пређе на вештачку храну, ово је акција која заслужује пуну подршку. Други, још важнији разлог је још увек присутна осуда мајки које доје на јавном месту. Сада ће маме имати свој кутак за дојење, а надамо се да ће клупе осванути и у другим деловима града и земље.
MAM-klupe,-pozivnica
Акција, дакле, за циљ има подршку дојењу као најбољем и најздравијем начину исхране беба, као и подизање свести о дојењу на јавном месту. Средства за постављање МАМ клупа за дојење у парковима у Србији обезбеђена су издвајањем 5 динара од продаје сваког производа бренда МАМ, у периоду од 15. фебруара до 15. маја.
Поставка прве МАМ клупе за дојење реализована је уз подршку Града Београда и Јавно комуналног предузећа „Градско зеленило“.
Сви који желе, позвани су да присуствују овом важном догађају!