Центар за маме покреће телефонску линију МамаСОС и позива волонтерке из Београда да буду део пројекта

27 октобра, 2021

Центар за маме, организација која се већ скоро деценију залаже за права мама, најављује покретање телефонске линије за подршку мамама – МамаСОС.

Foto: Canva

Телефонска линија почиње са радом крајем ове године и биће доступна сваким радним даном мајкама из целе земље. Позивањем ове линије, маме ће имати прилику да разговарају са неким ко ће их саслушати и разумети. МамаСОС ће у сваком тренутку, свакој мами у Србији омогућити да са неким поразговара о томе како се осећа, да подели своје бриге, недоумице и проблеме.

Центар за маме позива заинтересоване жене свих година да се јаве и волонтирају у раду линије. Волонтерке су потребне за телефонски разговор са мамама из седишта МамаСОС телефонске линије које ће се налазити у просторијама у центру Београда. Свака волонтерка која буде изабрана проћи ће тренинг где ће стећи вештине неопходне за волонтирање на телефонској линији и за пружање прве помоћи свакој мами која се суочава са изазовом.

Уколико волите да разговарате, умете да саслушате, имате потребу и жељу да некоме помогнете и спремни сте да допринесете нашој заједничкој борби за добробит свих мама, пријавите се путем сајта Центра за маме на адреси www.centarzamame.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама