Čitanje u hladu može da počne! Romani za decu i mlade na VELIKOM popustu

3 jula, 2023

Na sajtu www.kreativnicentar.rs pogledajte ponudu romana i iskoristite mogućnost kupovine s popustom od čak 50%! I još nešto… Ovi romani su idealni za čitanje u hladu…

Akcija važi do 21. avgusta, samo na sajtu www.kreativnicentar.rs!

Na popustu je čak 40 romana za različite uzraste!

Za mlađe osnovce pripremili smo kraće, ilustrovane romane, idealne za prvi susret sa ovom formom i za jačanje čitalačkog samopouzdanja. Preporučujemo knjige o Kauboju Kosti (Kauboj Kosta i dosadne kokoške, Kauboj Kosta na rodeu i Kauboj Kosta i Toma Tornado), priču o hrabrosti Hrabre igre, kao i odlično opremljene ilustrovane romane Devojčica iz svetlucave doline, Kuki se vraća kući, Pokvarni dom i Loranga ima preča posla. Za ljubitelje duhovitih priča tu su romani Klub letećih tetaka i Haos u porodici Kalman, kao i dve zabavne priče o prijateljstvu – Zauvek drugarice i Moj prijatelj šeik u Sturebiju.

Starijim osnovcima (12+) biće interesantne knjige iz edicije Moj svet, koja prati avanture i probleme karakteristične za odrastanje: Tajni plan: more, Poruka u boci, Dođi na jedno čudno mesto i Brat Vuk. Ljubiteljima prirode sigurno će biti zanimljiv Dnevnik gradskog spavača, a svima onima koji tragaju za odgovorima na pitanja koja se tiču drugarstva, zaljubljivanja i potrage za sopstvenim identitetom preporučujemo romane Čik ako smeš Kler!, Rang-lista sreće i U potrazi za suncem.

Za učenike završnih razreda osnovne škole i srednjoškolce pravi izbor su knjige iz edicije Tranzit. Ova edicija namenjena je tinejdžerima koji se nalaze u osetljivom dobu kada više nisu deca, a još nisu ni sasvim odrasli. U ponudi je preko dvadeset romana o različitim temama koji nam dolaze iz raznih zemalja: Australije (Spasavanje Frančeske, Duhovo dete), Irske (Epik, Ples u tami), Italije (Mohito, Hodati, trčati, leteti, Dečak iz leda, Otmica profesorke latinskog), Švedske (17 godina i neviđeno zgodan, Umetnost neviđeno niskih očekivanja, Sjaj zvezda na plafonu) i drugih.

Na popustu su i dela čuvenih autora kao što su Patrik Nes (Mi ostali samo živimo ovde) i Meg Rosof (Ono što sam bio), a posebno preporučujemo roman Klik koji je delo čak devet poznatih pisaca, među kojima su Nik Hornbi, Oin Kolifer, Rut Ozeki, Rodi Dojl i drugi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama