Чоколадна магија у центру Београда – изложба фигура од чоколаде од којих застаје дах

Mandarina Cake Shop – синоним за посластице које опчињавају мирисом и укусом, други пут у Србији организује изложбу чоколадних фигура уз подршку Callebaut бренда и компаније Silbo.

Изложба је хуманитарног карактера. Донацијом помaжемо рад удружења “Анђели Севера’‘, прву и једину солидарну кухињу за бебе до 2 године из целе Србије.

На овом пројекту се радило месецима и на радост свих нас, а и вас који волите чоколаду, са задовољством вас позивамо на отварање наше изложбе.

Изложба ће се одржати од 16. 04. до 30.04.2024. у Mandarina Cake Shop-у на Врачару, у Баба Вишњиној 26. Изложба је отворена радним данима од 9 до 20 часова, викендима од 9 до 18.

Свакој фигурици посвећена је посебна пажња. Све се праве од најфиније белгијске чоколаде за професионалне кориснике – Callebaut. Сваки детаљ је ручно рађен и ручно осликан. Користећи модле разних геометријских облика и њиховим маштовитим спајањем стварају се уникатне фигуре од чоколаде. Потребно је и до 7 дана за израду и осликавање само једне фигурице.

Иза ове чоколадне магије стоје чоколатијери, мајстори свог заната из Мандаринине чоколадне лабораторије – Неда Леко, Диана Пенезић, Невена Јовановић на челу са шефом, главним посластичарем и оснивачем Крстом Радовићем, као и директор Chocolate Academy Belgrade, Remy Delette.

Изложба ће бити отворена до 30. априла. Улаз је слободан и све генерације су добродошле, а посебно се радујемо најмлађима, јер је садржај изложбе најзанимљивији управо њима.

Посетите Мандарину и уживајте у чоколадној уметности и магији!