Данас сам плакао. Данас је мој син Урош добио сведочанство о завршеној основној школи

јун 25, 2018

Данас сам плакао. Данас је мој старији син Урош Рајић добио сведочанство о завршеној основној школи, врло добар успех.

deeУспешни ученици су добили награде и признања за своје успехе, а онда је директорка школе замолила за пажњу да би сви чули једну причу, тада је прочитала име мог Уроша и рекла да је добио посебну награду за племенитост јер је четири године обилазио, помагао и дружио се са болесним другом који није могао да долази у школу, већ је био на посебном програму школовања код куће. Данас је његова мама узела његова сведочанства. Онда су ми кренуле сузе, и сада плачем, мој Урош је добио признање за људскост. У истом тренутку сам се ужасно стидео себе и био поносан на њега, на то што је полако од њега постајао човек. Причали смо хиљаду пута да није важна победа и медаља, већ часна борба. Овог пута важна је победа, победа људскости и другарства! Тешко је бити Србин, Хрват, Мађар… али је најтеже бити човек! Хвала ти Уроше на свему што си ме научио у животу и настави истом стазом, сигурно је једина исправна. Извини што ово причам свима, воли те твој тата.

Дејан Рајић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


7 коментара на "Данас сам плакао. Данас је мој син Урош добио сведочанство о завршеној основној школи

 1. Dana каже:

  Urose bravo! Dejane i ja sam plakala citajuci vase pismo.

  1. Biba каже:

   Rasplakah se i ja! Bravo Uroše! <3

 2. Suzana каже:

  Bravo za roditelje, Urose sjajno, divno ,zato nosis tako posebno ime!!

 3. Suzana каже:

  BRAVO ZA UROŠA! TO JE TAKO- NEKI “MALI” LJUDI, NEPRIMETNI, TIHI, NENAMETLJIVI ČINE NAJVEĆA DELA, PRAVA, A SVE IM JE TO SASVIM NORMALNO, LOGIČNO. A ONI “DRUGI” GLASNI SU I GLADNI I “VELIKI” TOLIKO GALAME O NEKIM NJIHOVIM SIĆAMA, DA IH MORAMO VIDETI KAO VAŽNE I VEEEELIIIKEEE! ZA UROŠA SE NEĆE ČUYI, JER JE CECIN NOVI ALBUM TRENUTNO VAŽNIJI OD SVEGA

 4. Весна каже:

  Дивно писмо! Велико ХВАЛА родитељу таквог детета! Урошу порука: Остани несебичан и својим примером поправи бар мало овај грубошћу и дрскошћу укаљан свет!

  1. Ana каже:

   Bravo Urose! Reci su suvisne.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама