Dodela knjižica u doba korone – može i ovako

decembar 24, 2020

Slušali smo ovih dana o dodelama knjižica bez dece, o dodavanju knjižica kroz prozor učionice đacima ili njihovim roditeljima. Iako sve ovo zvuči nekako tužno, ne možemo zameriti nikom što čuva svoje i zdravlje svojih kolega. Ipak, jedna mama skrenula nam je pažnju na razrednog starešinu njenog deteta koji nije dozvolio da pandemija pokvari dodelu knjižica njegovim đacima.

Ovaj nastavnik zove se Šandor Doci. Predaje informatiku u OŠ “Vladimir Rolović” na Petlovom brdu, a sigurni smo da je jedan od omiljenih u svojoj školi. On je danas svojim đacima uz školske knjižice podelio i paketiće. I to obučen u kostim Deda Mraza!

A ako neko uloži ovakav trud da deci ulepša taj poseban trenutak dodele knjižica, zamislite tek koliki trud ulaže kao nastavnik i razredni starešina.

Ovakve male priče o velikim nastavnicima i učiteljima uvek rado objavljujemo. Pozivamo vas da nam pišete o onim učiteljima u vašem okruženju koji ulažu vanredni trud, a mi ćemo te priče širiti dalje, uz ljubav prema deci i nastavničkoj profesiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama