Dovedite decu na besplatnu radionicu sa Lepim Brkom – Kuvajmo s decom

5 juna, 2019

Živimo u vreme kada bebe znaju da koriste računare, trogodišnjaci uče strane jezike stranih jezika, ali zato ni petnaestogodišnjaci nisu u stanju da sebi pripreme najjednostavniji obrok. Kuvanje su roditelji i školstvo negde ispustili iz vaspitnog programa, a ono je jedna od osnovnih životnih veština. Rezultati mnogobrojnih istraživanja pokazuju da deca koja učestvuju u kuvanju i spremanju hrane postaju samostalna, maštovita, vredna, jedu zdravije i gaje ljubav prema prirodi koja nas hrani.

Zbog toga sajt Detinjarije i časopis Kuvajmo s decom, već godinama rade na misiji koja ima za cilj da deca razviju zdrave navike u ishrani, kroz promovisanje kuvanja kao zajedničke porodične aktivnosti i kroz kulinarske radionice koje vodi Nenad Gladić – Lepi Brka.

Ukoliko biste voleli da se i vaše dete uz Lepog Brku okuša u svojim prvim kulinarskim avanturama, sledeća prilika za to se ukazuje 9. juna, kada će portal Detinjarije organizovati kulinarske radionice za najmlađe u Imo Centru na Novom Beogradu (Gandijeva 71), u periodu od 17-19 sati.

Učešće na radionicama je besplatno, dobro došli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama