Доведите децу на бесплатну радионицу са Лепим Брком – Кувајмо с децом

5 јуна, 2019

Живимо у време када бебе знају да користе рачунаре, трогодишњаци уче стране језике страних језика, али зато ни петнаестогодишњаци нису у стању да себи припреме најједноставнији оброк. Кување су родитељи и школство негде испустили из васпитног програма, а оно је једна од основних животних вештина. Резултати многобројних истраживања показују да деца која учествују у кувању и спремању хране постају самостална, маштовита, вредна, једу здравије и гаје љубав према природи која нас храни.

Због тога сајт Детињарије и часопис Кувајмо с децом, већ годинама раде на мисији која има за циљ да деца развију здраве навике у исхрани, кроз промовисање кувања као заједничке породичне активности и кроз кулинарске радионице које води Ненад Гладић – Лепи Брка.

Уколико бисте волели да се и ваше дете уз Лепог Брку окуша у својим првим кулинарским авантурама, следећа прилика за то се указује 9. јуна, када ће портал Детињарије организовати кулинарске радионице за најмлађе у Имо Центру на Новом Београду (Гандијева 71), у периоду од 17-19 сати.

Учешће на радионицама је бесплатно, добро дошли!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама