Dragulji prirode – najelegantnija kolica i nosiljka za bebe koju ste videli do sad

mart 4, 2021

Prva kupovina za bebu podrazumeva mnogo toga. Ako očekujete prinovu, onda ste sigurno dosad već videli neki od spiskova stvari koje bi trebalo da roditeljima olakšaju brigu o novom članu (ali i o mami koja zaslužuje punu pažnju i negu) od prvog dana.

Koja ćete kolica odabrati je verovatno najvažnija odluka, kada je u pitanju prva kupovina za bebu. I jedino na čemu, uz auto-sedište, ne treba mnogo štedeti (ako imate mogućnost da ne štedite). Zato što će vam to bitno promeniti kvalitet života sa bebom. Jer, ako se kolica lako sklapaju, ako su upravljiva i lagana, ako imaju dobar prostor za odlaganje, mnogo ćete lakše odlučiti da svoju bebu izvedete u šetnju svakodnevno. A to će mnogo značiti – i njoj i vama.

Bebi, naravno, nije uopšte bitno da li su kolica roze ili plava. Za nju je važno da joj bude udobno i toplo i da se oseća sigurno. Mame su već druga priča. Kao i u izboru prve dečje garderobe, cipelica, posteljine i dekoracije za sobu, uživaju i u tome da za svoje čedo kupe lepa, moderna i funkcionalna kolica.

Standarde u pogledu kvaliteta i dizajna već godinama unazad postavlja brend Cybex, kod nas poznat po kvalitetnim auto-sedištima.

Nova kolekcija 3-u-1 sistema (prva kolica, auto-sedište i nosiljka u jednom proizvodu) nosi naziv Dragulji prirode (Jewels of nature) i odiše prefinjenošću i elegancijom. Inspiracija za ovu kolekciju bile su – bube. I pre nego što pomislite da bube jednostavno nemaju šta da traže na kolicima vaše bebe, pogledajte kako ova kolica izgledaju.

Cybex-u kažu da su bube i njihovi raznoliki oblici i svetlucava spoljašnjost bile inspiracija mnogim dizajnerima i ikonama stila vekovima unazad – od Kleopatre, pa sve do Karla Lagerfilda.

“Svaka od njih je sa velikom pažnjom i posvećenošću kreirana, kako bi naša kolica bila baš takva kakva jesu. Tkanina od žakarda prefinjenog, baroknog stil u tamno plavoj boji inspirisana je mističnim noćima Amazonskih šuma” – kažu u Cybex-u.

A mi kažemo – super je što su i za dečaka i za devojčicu.

U ovom novom dizajnu dostupni su čuveni Cybex sistemi Priam i Mios, kao i auto-sedište i nosiljka. Nosiljka je definitivno naš favorit – bebonošenje je sasvim sigurno jedan od najboljih načina da se vaša beba oseća sigurno i bezbedno, a taj osećaj povezanosti i bliskosti koji već imate biće samo veći i jači.

Ako ste rešili da investirate u dizajn, funkcionalnost i kvalitet onoga u čemu će vaša beba provoditi najviše svog vremena, predlažemo da pogledate novu Cybex kolekciju.

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama