Dragulji prirode – najelegantnija kolica i nosiljka za bebe koju ste videli do sad

4 marta, 2021

Prva kupovina za bebu podrazumeva mnogo toga. Ako očekujete prinovu, onda ste sigurno dosad već videli neki od spiskova stvari koje bi trebalo da roditeljima olakšaju brigu o novom članu (ali i o mami koja zaslužuje punu pažnju i negu) od prvog dana.

Koja ćete kolica odabrati je verovatno najvažnija odluka, kada je u pitanju prva kupovina za bebu. I jedino na čemu, uz auto-sedište, ne treba mnogo štedeti (ako imate mogućnost da ne štedite). Zato što će vam to bitno promeniti kvalitet života sa bebom. Jer, ako se kolica lako sklapaju, ako su upravljiva i lagana, ako imaju dobar prostor za odlaganje, mnogo ćete lakše odlučiti da svoju bebu izvedete u šetnju svakodnevno. A to će mnogo značiti – i njoj i vama.

Bebi, naravno, nije uopšte bitno da li su kolica roze ili plava. Za nju je važno da joj bude udobno i toplo i da se oseća sigurno. Mame su već druga priča. Kao i u izboru prve dečje garderobe, cipelica, posteljine i dekoracije za sobu, uživaju i u tome da za svoje čedo kupe lepa, moderna i funkcionalna kolica.

Standarde u pogledu kvaliteta i dizajna već godinama unazad postavlja brend Cybex, kod nas poznat po kvalitetnim auto-sedištima.

Nova kolekcija 3-u-1 sistema (prva kolica, auto-sedište i nosiljka u jednom proizvodu) nosi naziv Dragulji prirode (Jewels of nature) i odiše prefinjenošću i elegancijom. Inspiracija za ovu kolekciju bile su – bube. I pre nego što pomislite da bube jednostavno nemaju šta da traže na kolicima vaše bebe, pogledajte kako ova kolica izgledaju.

Cybex-u kažu da su bube i njihovi raznoliki oblici i svetlucava spoljašnjost bile inspiracija mnogim dizajnerima i ikonama stila vekovima unazad – od Kleopatre, pa sve do Karla Lagerfilda.

“Svaka od njih je sa velikom pažnjom i posvećenošću kreirana, kako bi naša kolica bila baš takva kakva jesu. Tkanina od žakarda prefinjenog, baroknog stil u tamno plavoj boji inspirisana je mističnim noćima Amazonskih šuma” – kažu u Cybex-u.

A mi kažemo – super je što su i za dečaka i za devojčicu.

U ovom novom dizajnu dostupni su čuveni Cybex sistemi Priam i Mios, kao i auto-sedište i nosiljka. Nosiljka je definitivno naš favorit – bebonošenje je sasvim sigurno jedan od najboljih načina da se vaša beba oseća sigurno i bezbedno, a taj osećaj povezanosti i bliskosti koji već imate biće samo veći i jači.

Ako ste rešili da investirate u dizajn, funkcionalnost i kvalitet onoga u čemu će vaša beba provoditi najviše svog vremena, predlažemo da pogledate novu Cybex kolekciju.

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama