Drugi nacrt kataloga radnih mesta i zvanja u javnom sektoru

8 januara, 2016

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je, nakon sprovedenog drugog kruga javnih konsultacija na Nacrt kataloga radnih mesta i zvanja u javnom sektoru, u saradnji sa resornim ministarstvima pripremilo Drugi nacrt kataloga radnih mesta i zvanja.
Drugi nacrt je pripremljen nakon razmotrenih svih sugestija i komentara koje su u periodu javnih  konsultacija od avgusta do novembra dostavljeni MDULS i resornim ministarstvima. Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su nam se obratili i uključili u ovaj proces, jer su time doprineli izradi kvalitetnijeg dokumenta.
Pozivamo vas da i dalje dostavljate svoje komentare, predloge i sugestije pisanim putem na adresu reformauprave@mduls.gov.rs do 25. januara 2015. godine.
Molimo vas da komentare šaljete sa naznakom na koji podsistem javnog sektora se odnose komentari. 
 

Pogledajte: Smrenice za izradu kataloga radnih mesta i zvanja u javnom sektoru

POGLEDAJTE Drugi nacrt kataloga  radnih mesta i zvanja

 
Izvor: mpn.gov.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Drugi nacrt kataloga radnih mesta i zvanja u javnom sektoru"

  1. Katarina Ciric kaže:

    Kod nas je zastupljeno da fizioterapeuti rade samo u specijalizovanim bolnicama i centrima.Nazalost ima nas mnogo bez posla i ne mozemo ga lako pronaci.Misljenja sam da se i u predskolske ustanove i skole treba ubaciti ovo zvanje,jer sve je vise dece sa deformitetima,a sto nazalost casovi fizickog ne mogu da sprece.Tako bi se rasteretile i ustanove od skolske dece,a deca bi imala program vezbi za prevenciju i smanjenje deformiteta u najbitnijem periodu tj dok se razvijaju i rastu.Ne znam kome se obratiti sa ovim predlogom,pa sad kada sam ovo videla,eto cisto sam iznela svoje misljenje.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama