Еколошке и едукативне играчке на попусту од 25%

Ближи се време празника и припреме новогодишњих пакетића. Наравно, желимо своје најдраже да обрадујемо нечим посебним. Малишани се увек највише обрадују играчкама. А ми желимо најбоље за њих, зар не?

Најпре, желимо да играчка буде безбедна по њих. Размишљамо, то би требало да се подразумева, али нажалост није случај. Морамо добро да читамо декларације, а и између редова.

Једна од многобројних брига јесте и какву планету ћемо им оставити. Зато бирамо играчке направљена од еколошких материјала.

Гризе нас савест јер растрзани бројним обавезама проводимо мање времена са њима, па стога желимо да време проведено у игри буде забавно, али и квалитетно. Едукативне, а креативне игре су нешто што нам је потребно.

Велика пластична играчка у огромној кеси дефинитивно није наш избор. Бирамо проверени квалитет.

Уколико се слажете са горе поменутим, ми из FLC toys-а вам нудимо едукативне игре, направљене од природних материјала, безбедне по здравље, дизајниране и произведене у Србији, а у чијем креирању су учествовали васпитачи, учитељи, логопеди, педагози и наравно сама деца.

Током децембра вас очекује 25% попуста за све поруџбине на нашем сајту www.flctoys.com. За поручена било која два производа трошак доставе сносимо ми.

Наши производи

Баш добра прича

У време кад су деца окренута телефонима, таблетима и рачунарима, па самим тим нема довољно интеракције и комуникације ова игра је савршено решење да ваше дете прошири свој вокабулар, ослободи се страха од јавног говора, развије своје самопоуздање и научи да се правилно и целовито изражава.

Превасходно је намењена деци узраста од 3 до 9 година. Састоји се од дрвене кутије у којој се налази 42 дрвена жетона са илустрацијама појмова. Задатак сваког такмичара је да на основу насумично извучених 6 појмова осмисли своју Баш добру причу.

Да или Не

Прва едиција се односи на понашање у саобраћају и на улици. Сви знамо колико страха и нелагодне неизвесности осећа сваки родитељ када пусти дете напоље, па макар то било испред зграде на кратко дружење са вршњацима. Зато је јако битно да деца науче правила понашања у ситуацијама које их могу затећи на улици или у саобраћају!

Састоји се од дрвене кутије у којој се налази 50 картица са илустрацијама. Дете треба да опише шта види на илустрацији и да окарактерише понашање са илустрације исправним или неисправним. Одговор је на полеђини сваке картице. Победник је онај ко скупи највише картица. Намењена је деци од 3 па до млађег школског узраста.

Family Saving Box

Деца почињу рано да се сусрећу са новцем и брзо схватају његову важност у свакодневном животу. Зато је добро научити их да располажу новцем и доносе одлуке. Породична кутија за штедњу их учи да граде стрпљење и одговорност.

Дрвена кутија са четири отвора за штедњу унутра подељена на четири дела. Сваки члан породице бира свој отвор за штедњу, обележи га и убацује на папирићу разлог за шта штеди. Сваког петка у 20х сваки члан породице убацује оно што је уштедео током недеље у свој отвор. Кутија се савршено се уклапа у било који простор, а како цела породица учествује у штедњи постаје централни део вашег дома.