Ekološke i edukativne igračke na popustu od 25%

Bliži se vreme praznika i pripreme novogodišnjih paketića. Naravno, želimo svoje najdraže da obradujemo nečim posebnim. Mališani se uvek najviše obraduju igračkama. A mi želimo najbolje za njih, zar ne?

Najpre, želimo da igračka bude bezbedna po njih. Razmišljamo, to bi trebalo da se podrazumeva, ali nažalost nije slučaj. Moramo dobro da čitamo deklaracije, a i između redova.

Jedna od mnogobrojnih briga jeste i kakvu planetu ćemo im ostaviti. Zato biramo igračke napravljena od ekoloških materijala.

Grize nas savest jer rastrzani brojnim obavezama provodimo manje vremena sa njima, pa stoga želimo da vreme provedeno u igri bude zabavno, ali i kvalitetno. Edukativne, a kreativne igre su nešto što nam je potrebno.

Velika plastična igračka u ogromnoj kesi definitivno nije naš izbor. Biramo provereni kvalitet.

Ukoliko se slažete sa gore pomenutim, mi iz FLC toys-a vam nudimo edukativne igre, napravljene od prirodnih materijala, bezbedne po zdravlje, dizajnirane i proizvedene u Srbiji, a u čijem kreiranju su učestvovali vaspitači, učitelji, logopedi, pedagozi i naravno sama deca.

Tokom decembra vas očekuje 25% popusta za sve porudžbine na našem sajtu www.flctoys.com. Za poručena bilo koja dva proizvoda trošak dostave snosimo mi.

Naši proizvodi

Baš dobra priča

U vreme kad su deca okrenuta telefonima, tabletima i računarima, pa samim tim nema dovoljno interakcije i komunikacije ova igra je savršeno rešenje da vaše dete proširi svoj vokabular, oslobodi se straha od javnog govora, razvije svoje samopouzdanje i nauči da se pravilno i celovito izražava.

Prevashodno je namenjena deci uzrasta od 3 do 9 godina. Sastoji se od drvene kutije u kojoj se nalazi 42 drvena žetona sa ilustracijama pojmova. Zadatak svakog takmičara je da na osnovu nasumično izvučenih 6 pojmova osmisli svoju Baš dobru priču.

Da ili Ne

Prva edicija se odnosi na ponašanje u saobraćaju i na ulici. Svi znamo koliko straha i nelagodne neizvesnosti oseća svaki roditelj kada pusti dete napolje, pa makar to bilo ispred zgrade na kratko druženje sa vršnjacima. Zato je jako bitno da deca nauče pravila ponašanja u situacijama koje ih mogu zateći na ulici ili u saobraćaju!

Sastoji se od drvene kutije u kojoj se nalazi 50 kartica sa ilustracijama. Dete treba da opiše šta vidi na ilustraciji i da okarakteriše ponašanje sa ilustracije ispravnim ili neispravnim. Odgovor je na poleđini svake kartice. Pobednik je onaj ko skupi najviše kartica. Namenjena je deci od 3 pa do mlađeg školskog uzrasta.

Family Saving Box

Deca počinju rano da se susreću sa novcem i brzo shvataju njegovu važnost u svakodnevnom životu. Zato je dobro naučiti ih da raspolažu novcem i donose odluke. Porodična kutija za štednju ih uči da grade strpljenje i odgovornost.

Drvena kutija sa četiri otvora za štednju unutra podeljena na četiri dela. Svaki član porodice bira svoj otvor za štednju, obeleži ga i ubacuje na papiriću razlog za šta štedi. Svakog petka u 20h svaki član porodice ubacuje ono što je uštedeo tokom nedelje u svoj otvor. Kutija se savršeno se uklapa u bilo koji prostor, a kako cela porodica učestvuje u štednji postaje centralni deo vašeg doma.