Evo zašto se matematičari sinoć nisu pojavili na balkonu Starog dvora

24 januara, 2016

Juče smo, veoma ushićeni zbog činjenice da je znanje u Srbiji konačno dobilo svoje zasluženo mesto, a naša deca priznanje koje zaslužuju, sa velikim zadovoljstvom objavili vest da će, uz vaterpoliste, na balkon Starog dvora izaći i đaci Matematičke gimnazije, osvajači šest olimpijskih medalja.
Kao i svi koji su tu vest pročitali, podelili s prijateljima, nestrpljivo smo čekali taj trenutak i ostali iznenađeni kad smo shvatili da su najveći junaci izostali.
Objašnjenje smo pronašli na FB stranici Almagi- Alumni Matematičke Gimnazije. Naime, samo par sati pre izlaska na balkon, Matematička gimnazija je obaveštena da se od dolaska mladih olimpijaca odustalo – iz bezbednosnih razloga! Opasnost za balkon, uz tim od dvadesetak ljudi vaterpolo reprezentacije, predstavljalo je šestoro naše najpametnije i najuspešnije dece.
Matematičku gimnaziju nismo uspeli da dobijemo za komentar, pa prenosimo nezvaničnu izjavu sa FB stranice.
mg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


8 komentara na "Evo zašto se matematičari sinoć nisu pojavili na balkonu Starog dvora

 1. jean kaže:

  Nekada,cutanjem se moze mnogo vise reci!!!

  1. moebius kaže:

   Pa što niste oćutali, ovako se samo pitamo šta ste hteli reći….

  2. MIMI9 kaže:

   Sta je pisac ovih redova hteo da kaze ?

 2. GOXI kaže:

  Deco, ako Vam treba spisak šta treba staviti u kofer, kada ideš iz zemlje bez plana da se vratiš, javite se čika Goxiju.

  1. Bela kaže:

   Objavite spisak, rado ću ga dopuniti.

 3. Snajka kaže:

  Mogli su da naprave prijem kod predsednika kao što su napravili za vaterpoliste, ali i za to izgleda nema mesta…

 4. Sneža kaže:

  Strasno… mogli su da izadju pre ili posle vaterpolista, ili da se sklone oni pevači, novinari …. imalo je načina, ali ne i dobre volje, nažalost. Moje veliko poštovanje tim klincima… njima je mesto ne samo na tom balkonu, već i na naslovnim stranama, bilbordima, tv emisijama… oni trebaju da su uzor našoj deci a ne kriminalci i propaliteti.

 5. Lilijan kaže:

  POŠTOVANI OLIMPIJCI!
  Najuzvišenije čestitke za vaše znanje, vašu zrelost i vašu hrabrost!
  Vi ste naša elita! Vama i nije bilo mesto na balkonu. Vi zaslužujete prijem u aulama gde se vrednuju veštine uma! Samo naši “elitaši” to ne prepoznaju! Mi koji pratimo vaše uspehe radujemo se tiho i svečano u svojim domovima! Ponosno delimo sreću što vi postojite sa onima koji znaju šta je talenat, intelektualni rad, znanje, istrajnost… Ima nas dosta koji vam se divimo! Vaši uspesi će sigurno biti trajni, jer ništa niste stekli uz pištaljke, vrisku i talambase! Srećno vam bilo!!!

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama