Хелен Дорон Група најбоља франшиза у области образовања деце у 2019. години

Хелен Дорон Група је и званично награђена на међународном такмичењу као најбоља франшиза у области образовања деце у 2019. години*. Оснивач и генерални директор, Хелен Дорон, присуствовала је конференцији Међународног удружења франшиза, која је одржана у Лас Вегасу у Невади, како би примила жељени трофеј.

“Хелен Дорон група је изабрана пре свега због свог свеобухватног међународног искуства, као и због огромног напретка који је учинила на пољу технолошких иновација и промена у самом приступу образовању. Хелен Дорон има пуно тога да понуди потенцијалним међународним франшизама и улаже озбиљан рад у будући развој својих франшиза.”, саопштио је судијски тим састављен од професионалаца из области међународних франшиза.

Хелен Дорон је са одушевљем изјавила, “Ова награда потврђује позиционираност Хелен Дорон образовног система на глобалном пољу образовања деце, као и успех који континуирано постижемо у великом броју земаља и култура. Ми смо изградили заједницу професионалаца који деле заједничке циљеве и вредности и који гаје заједничку страст према образовању и деци – као и према свом сопственом пословању.” У наставку, Хелен Дорон каже, “Наши франшизери имају осећај да су део глобалне заједнице где могу добити сваку врсту подршке како би унапредили свој посао. Наша визија јесте да наставимо са ширењем мреже франшиза на нове локације и да напредујемо у новом правцу са правим партнерима”

Више од посла. Начин живота.

Образовна група Хелен Дорон је основана 1985. године са циљем да децу подучава енглеском језику. Данас, Хелен Дорон група има више од 1000 центара и вртића у 37 земаља. Иновативна и доказана методологија Хелен Дорон групе представља креативну инспирацију главне франшизе, Helen Doron English, заједно са Хелен Дорон вртићима, и програмима MathRiders и Ready Steady Move!

До данас, Група је научила готово три милиона деце да говоре енглески, бриљирају у математици, проуче природу и уче кроз покрет.

Мрежа се убрзано шири, док у исто време успева да задржи кључне вредности и дух заједништва, у комбинацији са пословним успехом. Тражимо нове франшизере како бисмо отворили нова тржишта, као и пословне партнере да бисмо проширили образовни садржај и наставили да пробијамо границе на пољу образовања деце.

За више информација о пословним могућностима у Србији, пишите на info@helendoron.rs, или посетите страницу www.helendoron.rs.

*Глобална награда за франшизу 2019 (2019 Global Franchise Award), коју спонзорише Global Franchise Magazine и коју додељују врхунски професионалци из области франшиза, слави изврсност у међународним франшизама. Победник се одређује на основу великог броја различитих критеријума, као што су глобални циљеви бренда, однос између франшизе и франшизера, начин на који се бренд представља тржишту, као и начин на који је компанија унапредила сврху међународног система франшиза.