Helen Doron Grupa najbolja franšiza u oblasti obrazovanja dece u 2019. godini

april 2, 2019

Helen Doron Grupa je i zvanično nagrađena na međunarodnom takmičenju kao najbolja franšiza u oblasti obrazovanja dece u 2019. godini*. Osnivač i generalni direktor, Helen Doron, prisustvovala je konferenciji Međunarodnog udruženja franšiza, koja je održana u Las Vegasu u Nevadi, kako bi primila željeni trofej.

“Helen Doron grupa je izabrana pre svega zbog svog sveobuhvatnog međunarodnog iskustva, kao i zbog ogromnog napretka koji je učinila na polju tehnoloških inovacija i promena u samom pristupu obrazovanju. Helen Doron ima puno toga da ponudi potencijalnim međunarodnim franšizama i ulaže ozbiljan rad u budući razvoj svojih franšiza.”, saopštio je sudijski tim sastavljen od profesionalaca iz oblasti međunarodnih franšiza.

Helen Doron je sa oduševljem izjavila, “Ova nagrada potvrđuje pozicioniranost Helen Doron obrazovnog sistema na globalnom polju obrazovanja dece, kao i uspeh koji kontinuirano postižemo u velikom broju zemalja i kultura. Mi smo izgradili zajednicu profesionalaca koji dele zajedničke ciljeve i vrednosti i koji gaje zajedničku strast prema obrazovanju i deci – kao i prema svom sopstvenom poslovanju.” U nastavku, Helen Doron kaže, “Naši franšizeri imaju osećaj da su deo globalne zajednice gde mogu dobiti svaku vrstu podrške kako bi unapredili svoj posao. Naša vizija jeste da nastavimo sa širenjem mreže franšiza na nove lokacije i da napredujemo u novom pravcu sa pravim partnerima”

Više od posla. Način života.

Obrazovna grupa Helen Doron je osnovana 1985. godine sa ciljem da decu podučava engleskom jeziku. Danas, Helen Doron grupa ima više od 1000 centara i vrtića u 37 zemalja. Inovativna i dokazana metodologija Helen Doron grupe predstavlja kreativnu inspiraciju glavne franšize, Helen Doron English, zajedno sa Helen Doron vrtićima, i programima MathRiders i Ready Steady Move!

Do danas, Grupa je naučila gotovo tri miliona dece da govore engleski, briljiraju u matematici, prouče prirodu i uče kroz pokret.

Mreža se ubrzano širi, dok u isto vreme uspeva da zadrži ključne vrednosti i duh zajedništva, u kombinaciji sa poslovnim uspehom. Tražimo nove franšizere kako bismo otvorili nova tržišta, kao i poslovne partnere da bismo proširili obrazovni sadržaj i nastavili da probijamo granice na polju obrazovanja dece.

Za više informacija o poslovnim mogućnostima u Srbiji, pišite na info@helendoron.rs, ili posetite stranicu www.helendoron.rs.

*Globalna nagrada za franšizu 2019 (2019 Global Franchise Award), koju sponzoriše Global Franchise Magazine i koju dodeljuju vrhunski profesionalci iz oblasti franšiza, slavi izvrsnost u međunarodnim franšizama. Pobednik se određuje na osnovu velikog broja različitih kriterijuma, kao što su globalni ciljevi brenda, odnos između franšize i franšizera, način na koji se brend predstavlja tržištu, kao i način na koji je kompanija unapredila svrhu međunarodnog sistema franšiza.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama