Hoće li u paketiću vašeg deteta biti i mesta i za neku knjigu? Evo nekoliko odličnih ponuda iz Kreativnog centra

11 decembra, 2021

Kao i prethodnih godina, izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste!

Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 60% mogu se pronaći u knjižarama Kreativni centar (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu). U knjižarama je u ponudi preko 20 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Oni koji nisu iz Beograda i Niša, ili oni kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta, na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu pronaći izbor od 10 paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići prodavaće se do 15. januara, a isporuka je besplatna za sve porudžbine preko sajta www.kreativnicentar.rs na teritoriji Srbije u vrednosti većoj od 1950 dinara.

Čitaocima početnicima u uzrastu od 7 do 9 godina preporučujemo četiri paketića.

Čitanjac je namenjen podsticanju čitalačkog samopouzdanja. Sadrži zbirku duhovitih pesama Da li laje morski pas?, kao i knjigu Veoma Visoka Veštica, izuzetno zanimljivu priču o veštici koja pravi divne bukete od žbunja i sprema veoma ukusne kolače, ali nije baš vešta u pravljenju čarobnih napitaka. U ovom kompletu nalazi se i Želite li da vidite zvezdu? – knjiga čuvenog švedskog autora Ulfa Starka koji na dirljiv, ali i duhovit način priča priču o prijateljstvu i svim onim avanturama koje odlikuju odrastanje. Deo knjigopaketića Čitanjac je i Baštovanov san – priča o jednom mrgudnom baštovanu koji po čitav dan brine o bašti i ulaže mnogo truda u cveće, koje, uz jednu malu kornjaču, smatra jedinim prijateljima. Ovaj baštovan provodi svoje usamljene dane uvek na isti način, sve do jedne noći kada će ga u bašti iznenaditi brojni posetioci.

Mlađi osnovci koji vole problemske zadatke, mozgalice i druge logičke zavrzlame obradovaće se knjigama iz paketića Rešavalice. U knjizi Slagalice deca će se upoznati s različitim figurama sastavljenim od jednakih trouglova, jednakih kvadrata i drugih jednakih figura, upoznaće se s problemom prekrivanja delova ravni, praviće različite oblike i upoznaće se s njihovim osobinama. Šta li je to, ljudi moji? zbirka je neobičnih jezičkih igara koje dete treba da odgonetne uz pomoć pratećih ilustracija na kojima se nalaze zagonetni pojmovi. Lavirinti, povezivanje pojmova, matematičke i geometrijske mozgalice samo su neki od zadataka u knjizi Kviz za decu. Na kraju knjige nalaze se rešenja svih zadataka. Iz knjige Od zlatne ribice do Meseca deca će, pomoću zabavnih aktivnosti, saznati kako nastaje duga, zašto su pčele korisne, kako ribice dišu pod vodom, kao i odgovore na mnoga druga pitanja.

U knjigopaketiću Mozganje nalazi se izdanje Čuda tehnike, koja će pružiti deci priliku da se na zabavan i inspirativan način upoznaju sa uzbudljivim svetom tehnike i inženjerstva. Neka od pitanja na koja ova knjiga daje odgovore su: Šta drži avione u vazduhu? Kako bicikl usporava ili ubrzava? Kako oblakoderi mogu da izdrže zemljotres? Kako napraviti aplikaciju za telefon? Ovaj paketić sadrži i Moj zabavni blok za vežbanje – zanimljivu knjigu koja sadrži 30 listova zabavnih aktivnosti. Svaki list vodi čitaoca na drugačije mesto na kom će se susresti s mnoštvom predmeta i likova koje treba pronaći, mozgalica za odgonetanje, detalja za bojenje, slika za slikanje i prostora za crtanje. Još jedna knjiga u ovom kompletu jeste izdanje 100 logičkih mozgalica, koje je puno zanimljivih zadataka i igara koje stavljaju na probu sposobnost logičkog razmišljanja.

Knjigopaketić Pampiri sadrži duhovit roman Pokvarni dom u kojem zloglasna upravnica Zloberta poslušnu decu prevaspitava u hulje i pokvarenjake, kao i tri romana (Dlakovuk, Jadnorog i Pampiri) o komičnim avanturama tri najbolje drugarice, uz brojne likove i pojmove iz sveta horora i fantastike.

Zidni kalendar za 2022. godinu na poklon uz svaku kupovinu

Još jedna lepa vest stiže iz ove izdavačke kuće! Počela je podela zidnih kalendara Kreativnog centra za 2022. godinu. Uz svaku kupovinu u knjižarama Kreativni centar ili preko sajta www.kreativnicentar.rs svaki kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja Kreativnog centra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama