Хоће ли у пакетићу вашег детета бити и места и за неку књигу? Ево неколико одличних понуда из Креативног центра

11 децембра, 2021

Као и претходних година, издавачка кућа Креативни центар припремила је посебну понуду новогодишњих књигопакетића за различите узрасте!

Новогодишњи књигопакетићи с попустом и до 60% могу се пронаћи у књижарама Креативни центар (Македонска 30 у центру Београда, Уроша Мартиновића 12 на Новом Београду и Синђелићев трг 19 у Нишу). У књижарама је у понуди преко 20 различитих комплета књига – за малишане који се тек упознају с књигама, за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере.

Они који нису из Београда и Ниша, или они којима је једноставније да купују преко интернета, на сајту www.kreativnicentar.rs могу пронаћи избор од 10 пакетића, такође намењених свим узрастима.

Новогодишњи књигопакетићи продаваће се до 15. јануара, а испорука је бесплатна за све поруџбине преко сајта www.kreativnicentar.rs на територији Србије у вредности већој од 1950 динара.

Читаоцима почетницима у узрасту од 7 до 9 година препоручујемо четири пакетића.

Читањац је намењен подстицању читалачког самопоуздања. Садржи збирку духовитих песама Да ли лаје морски пас?, као и књигу Веома Висока Вештица, изузетно занимљиву причу о вештици која прави дивне букете од жбуња и спрема веома укусне колаче, али није баш вешта у прављењу чаробних напитака. У овом комплету налази се и Желите ли да видите звезду? – књига чувеног шведског аутора Улфа Старка који на дирљив, али и духовит начин прича причу о пријатељству и свим оним авантурама које одликују одрастање. Део књигопакетића Читањац је и Баштованов сан – прича о једном мргудном баштовану који по читав дан брине о башти и улаже много труда у цвеће, које, уз једну малу корњачу, сматра јединим пријатељима. Овај баштован проводи своје усамљене дане увек на исти начин, све до једне ноћи када ће га у башти изненадити бројни посетиоци.

Млађи основци који воле проблемске задатке, мозгалице и друге логичке заврзламе обрадоваће се књигама из пакетића Решавалице. У књизи Слагалице деца ће се упознати с различитим фигурама састављеним од једнаких троуглова, једнаких квадрата и других једнаких фигура, упознаће се с проблемом прекривања делова равни, правиће различите облике и упознаће се с њиховим особинама. Шта ли је то, људи моји? збирка је необичних језичких игара које дете треба да одгонетне уз помоћ пратећих илустрација на којима се налазе загонетни појмови. Лавиринти, повезивање појмова, математичке и геометријске мозгалице само су неки од задатака у књизи Квиз за децу. На крају књиге налазе се решења свих задатака. Из књиге Од златне рибице до Месеца деца ће, помоћу забавних активности, сазнати како настаје дуга, зашто су пчеле корисне, како рибице дишу под водом, као и одговоре на многа друга питања.

У књигопакетићу Мозгање налази се издање Чуда технике, која ће пружити деци прилику да се на забаван и инспиративан начин упознају са узбудљивим светом технике и инжењерства. Нека од питања на која ова књига даје одговоре су: Шта држи авионе у ваздуху? Како бицикл успорава или убрзава? Како облакодери могу да издрже земљотрес? Како направити апликацију за телефон? Овај пакетић садржи и Мој забавни блок за вежбање – занимљиву књигу која садржи 30 листова забавних активности. Сваки лист води читаоца на другачије место на ком ће се сусрести с мноштвом предмета и ликова које треба пронаћи, мозгалица за одгонетање, детаља за бојење, слика за сликање и простора за цртање. Још једна књига у овом комплету јесте издање 100 логичких мозгалица, које је пуно занимљивих задатака и игара које стављају на пробу способност логичког размишљања.

Књигопакетић Пампири садржи духовит роман Покварни дом у којем злогласна управница Злоберта послушну децу преваспитава у хуље и покварењаке, као и три романа (Длаковук, Јаднорог и Пампири) о комичним авантурама три најбоље другарице, уз бројне ликове и појмове из света хорора и фантастике.

Зидни календар за 2022. годину на поклон уз сваку куповину

Још једна лепа вест стиже из ове издавачке куће! Почела је подела зидних календара Креативног центра за 2022. годину. Уз сваку куповину у књижарама Креативни центар или преко сајта www.kreativnicentar.rs сваки купац на поклон добија зидни календар са илустрацијама из најновијих издања Креативног центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама