И ове године деци поклоните мање слаткиша, а више КЊИГОПАКЕТИЋА!

За све оне који желе да поводом предстојећих празника обрадују своје најдраже добрим књигама „Креативни центар“ је припремио НОВОГОДИШЊЕ КЊИГОПАКЕТИЋЕ по специјалним, веома повољним ценама, с попустом и до 80%.
Реч је о пажљиво одабраним и лепо упакованим књигама, намењеним различитим узрастима. У понуди je више од 25 различитих пакетића – по неколико комплета књига за малишане који се тек упознају с књигама, потом за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере. У сваком пакету налази се од три до десет књига, а ове године издвајамо и три нова комплета – књигопакетић Смехотрееессс, у којем се налазе три књиге вицева, комплет Језичке цртице, који обухвата књиге из језичке трилогије Виолете Бабић, као и пакетић Више од лектире, у којем се налазе изванредно опремљена издања „Поп Ћира и поп Спира“, „Зона Замфирова“ и „Приче о светоме Сави“. 
Сви књигопакетићи могу се наћи у Клубу књижари „Креативни центар“
(ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30 / Дечанска 5).
Они који нису из Београда или они којима је једноставније да купују преко интернета на сајту www.kcknjizara.rs могу пронаћи избор од 10 пакетића, такође намењених свим узрастима.
Новогодишњи књигопакетићи продаваће се до 14. јануара.
Из ове издавачке куће стиже још једна лепа вест. Почела је подела календара „Креативног центра“ за 2018. годину. Уз сваку куповину у Клубу књижари „Креативни центар“ или преко сајта www.kcknjizara.rs сваки купац на поклон добија зидни календар са илустрацијама Марице Кицушић из књиге „Путовање по Србији“. То издање добило је недавно награду Београдског сајма књига за најлепшу дечју књигу 2017. године.