I ove godine deci poklonite manje slatkiša, a više KNJIGOPAKETIĆA!

Za sve one koji žele da povodom predstojećih praznika obraduju svoje najdraže dobrim knjigama „Kreativni centar“ je pripremio NOVOGODIŠNJE KNJIGOPAKETIĆE po specijalnim, veoma povoljnim cenama, s popustom i do 80%.
Reč je o pažljivo odabranim i lepo upakovanim knjigama, namenjenim različitim uzrastima. U ponudi je više od 25 različitih paketića – po nekoliko kompleta knjiga za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, potom za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere. U svakom paketu nalazi se od tri do deset knjiga, a ove godine izdvajamo i tri nova kompleta – knjigopaketić Smehotreeesss, u kojem se nalaze tri knjige viceva, komplet Jezičke crtice, koji obuhvata knjige iz jezičke trilogije Violete Babić, kao i paketić Više od lektire, u kojem se nalaze izvanredno opremljena izdanja „Pop Ćira i pop Spira“, „Zona Zamfirova“ i „Priče o svetome Savi“. 
Svi knjigopaketići mogu se naći u Klubu knjižari „Kreativni centar“
(TC „Eurocentar“, Makedonska 30 / Dečanska 5).
Oni koji nisu iz Beograda ili oni kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta na sajtu www.kcknjizara.rs mogu pronaći izbor od 10 paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.
Novogodišnji knjigopaketići prodavaće se do 14. januara.
Iz ove izdavačke kuće stiže još jedna lepa vest. Počela je podela kalendara „Kreativnog centra“ za 2018. godinu. Uz svaku kupovinu u Klubu knjižari „Kreativni centar“ ili preko sajta www.kcknjizara.rs svaki kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama Marice Kicušić iz knjige „Putovanje po Srbiji“. To izdanje dobilo je nedavno nagradu Beogradskog sajma knjiga za najlepšu dečju knjigu 2017. godine.