И за ове празнике децу обрадујте књигопакетићима – у Креативном центру спремили су озбиљне попусте!

12 децембра, 2019

Као и претходних година, издавачка кућа Креативни центар припремила је посебну понуду новогодишњих књигопакетића за различите узрасте, по изузетно повољним ценама!

Реч је о пажљиво одабраним и лепо упакованим књигама, а поводом 30 година Креативног центра уз сваки књигопакетић добићете и поклон – зидни календар за 2020. годину са илустрацијама Боба Живковића, које су рађене поводом јубилеја ове издавачке куће.

Новогодишњи књигопакетићи с попустом до 60% могу се наћи у Клубу књижари Креативни центар (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, први спрат) . У књижари је понуди преко 20 различитих комплета књига – за малишане који се тек упознају с књигама, за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере.

Они који нису из Београда, или они којима је једноставније да купују преко интернета, на сајту www.kreativnicentar.rs могу пронаћи избор од десет пакетића, такође намењених свим узрастима.

Новогодишњи књигопакетићи продаваће се до краја јануара, а испорука је бесплатна за све поруџбине преко сајта www.kreativnicentar.rs на територији Србије у вредности већој од 1950 динара.

Књигопакетићи за основце

Књигопакетић Читањац намењен је читаоцима почетницима и садржи пет интересантних књига за децу у узрасту од 6. до 8. године: две илустроване приче о пријатељима, дечаку Дулету и змају Лулету, У потрази за скупоценим ћилимом и За све су криве плаве малине, интересантну књигу Глог, која садржи три приче одличне за подстицање читалачког самопоуздања и нежну причу Музичар с цилиндром и цветом на реверу, која је освојила Награду Невен за најбоље илустровану дечју књигу 2013. године. Поред ове четири књиге, део књигопакетића Читањац је и Мој дневник прочитаних књига, занимљива бележница која деци пружа могућност да запишу и сачувају важне делове, лепе мисли и значајне реченице из прочитаних књига, као и своја размишљања. Овај дневник послужиће као додатно средство за мотивацију младих читалаца да савладају и заволе читање.

Књигопакетић Читањац – 5 књига за 877 динара!

Књигопакетић Времеплов садржи четири књиге за све љубитеље митова и путовања кроз време. У књизи Времеплов кроз лавиринте читаоци ће пролазити кроз забавне лавиринте, који се налазе на подељеним страницама у књизи, и посетиће тако различите занимљиве историјске епохе: од доба диносауруса до старог Египта. Уз књигу Замисли живот без тоалета на занимљив начин ће сазнати историјат тог важног изума, а у књизи Не би волео да будеш пророк код Маја научиће нешто више о томе како је изгледао свакодневни живот становника тог древног народа из Јужне Америке. За љубитеље грчке митологије ту је и књига Персејеве авантуре, у којој се налази мит о страшној Медузи и јунаку Персеју.

Књигопакетић Романи намењен је деци у узрасту од 8. до 12. године и садржи четири романа за млађе основце, као и занимљиву бележницу за читаоце Мој дневник прочитаних књига.
Роман Девојчица са острва духова доноси причу о одрастању девојчице Мала Жаба из племена Оџибва, два занимљива романа шведске ауторке Фриде Нилсон о најбољим другарицама Линди и Хедвиги и њиховој љубави према коњима, као и роман Плави коњић у којем се чергарска породица девојчице Кејти после дугог лутања усељава у праву кућу, па се после приколице на точковима на коју су били навикли, прилагођава променама које нов начин живота доноси.

Књигопакетић Романи – 5 књига за 900 динара!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама