I za ove praznike decu obradujte knjigopaketićima – u Kreativnom centru spremili su ozbiljne popuste!

12 decembra, 2019

Kao i prethodnih godina, izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste, po izuzetno povoljnim cenama!

Reč je o pažljivo odabranim i lepo upakovanim knjigama, a povodom 30 godina Kreativnog centra uz svaki knjigopaketić dobićete i poklon – zidni kalendar za 2020. godinu sa ilustracijama Boba Živkovića, koje su rađene povodom jubileja ove izdavačke kuće.

Novogodišnji knjigopaketići s popustom do 60% mogu se naći u Klubu knjižari Kreativni centar (TC Eurocentar, Makedonska 30, prvi sprat) . U knjižari je ponudi preko 20 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Oni koji nisu iz Beograda, ili oni kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta, na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu pronaći izbor od deset paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići prodavaće se do kraja januara, a isporuka je besplatna za sve porudžbine preko sajta www.kreativnicentar.rs na teritoriji Srbije u vrednosti većoj od 1950 dinara.

Knjigopaketići za osnovce

Knjigopaketić Čitanjac namenjen je čitaocima početnicima i sadrži pet interesantnih knjiga za decu u uzrastu od 6. do 8. godine: dve ilustrovane priče o prijateljima, dečaku Duletu i zmaju Luletu, U potrazi za skupocenim ćilimom i Za sve su krive plave maline, interesantnu knjigu Glog, koja sadrži tri priče odlične za podsticanje čitalačkog samopouzdanja i nežnu priču Muzičar s cilindrom i cvetom na reveru, koja je osvojila Nagradu Neven za najbolje ilustrovanu dečju knjigu 2013. godine. Pored ove četiri knjige, deo knjigopaketića Čitanjac je i Moj dnevnik pročitanih knjiga, zanimljiva beležnica koja deci pruža mogućnost da zapišu i sačuvaju važne delove, lepe misli i značajne rečenice iz pročitanih knjiga, kao i svoja razmišljanja. Ovaj dnevnik poslužiće kao dodatno sredstvo za motivaciju mladih čitalaca da savladaju i zavole čitanje.

Knjigopaketić Čitanjac – 5 knjiga za 877 dinara!

Knjigopaketić Vremeplov sadrži četiri knjige za sve ljubitelje mitova i putovanja kroz vreme. U knjizi Vremeplov kroz lavirinte čitaoci će prolaziti kroz zabavne lavirinte, koji se nalaze na podeljenim stranicama u knjizi, i posetiće tako različite zanimljive istorijske epohe: od doba dinosaurusa do starog Egipta. Uz knjigu Zamisli život bez toaleta na zanimljiv način će saznati istorijat tog važnog izuma, a u knjizi Ne bi voleo da budeš prorok kod Maja naučiće nešto više o tome kako je izgledao svakodnevni život stanovnika tog drevnog naroda iz Južne Amerike. Za ljubitelje grčke mitologije tu je i knjiga Persejeve avanture, u kojoj se nalazi mit o strašnoj Meduzi i junaku Perseju.

Knjigopaketić Romani namenjen je deci u uzrastu od 8. do 12. godine i sadrži četiri romana za mlađe osnovce, kao i zanimljivu beležnicu za čitaoce Moj dnevnik pročitanih knjiga.
Roman Devojčica sa ostrva duhova donosi priču o odrastanju devojčice Mala Žaba iz plemena Odžibva, dva zanimljiva romana švedske autorke Fride Nilson o najboljim drugaricama Lindi i Hedvigi i njihovoj ljubavi prema konjima, kao i roman Plavi konjić u kojem se čergarska porodica devojčice Kejti posle dugog lutanja useljava u pravu kuću, pa se posle prikolice na točkovima na koju su bili navikli, prilagođava promenama koje nov način života donosi.

Knjigopaketić Romani – 5 knjiga za 900 dinara!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama