Истраживање открива: Три ствари које ћерка наслеђује од своје мајке

8 јануара, 2019

Свака ћерка, од своје мајке наследи ове 3 ствари…

Иако је фраза да свака жена, пре или касније, постане иста као своја мајка, наука је доказала да женска деца, наследе од своје мајке одређене особине и навике.

Свака ћерка, од своје мајке наследи ове 3 ствари:

  1. Интелигенцију

Савремена истраживања показала су да су шансе да интелигенцију наследите од мајке, двоструко веће него да сте је наследиле од оца. Уз бистар ум, женска деца кроз васпитање, стекну и исте ставове и начин размишљања, као њихове мајке, па временом све више почињу да личе на њих.

  1. Навике

Иако од своје мајке наслеђујемо многе навике, то нема везе са генима. Реч је о учењу по моделу. Као девојчице, посматрамо своју мајку, како пролази кроз различите животне ситуације и фазе и како се у тим ситуацијама поставља. Већину мајчиних навика и поступака, временом ћете почети да примећујете код себе, јер вам их је она предала у наслеђе, током васпитања.

  1. Младоликост

Жене, чије су маме младолике, праве су срећнице, јер је велика вероватноћа да су наследиле младоликост од својих мајки. Начин на који старимо, контролише ген, који смо добили од наших мајки, тврде научници.

Извор: www.lepotaizdravlje.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама