Кад за вас почиње лето? Сјајне (бесплатне) радионице за децу на ову тему чекају вас за викенд у CCC Shoes and bags радњи

Сваки корак који направимо у животу треба да је испуњен радошћу и смехом. Људи неће памтити ни шта сте рекли ни урадили, већ како су се осећали са вама. Зато, ове недеље, 5. јуна, на вашу листу „обавеза“ не пропустите да ставите посету радњи CCC Shoes and bags у ADA MALL шопинг центру, јер вас тамо чека специјални дечји кутак за све клинце и клинцезе, под називом „Лето почиње када…“, али и одлични попусти.

У периоду од 12 до 17 часова у овом кутку ваше најмилије и вас чека одличан програм – занимљиве креативне радионице, дружење са кловновима, много забаве и осмеха.

Сви малишани који посете кутак моћи ће да нацртају, напишу или направе радове којима ће представити када за њих почиње најатрактивније годишње доба.

На креативној радионици „Туту Лудица“, моћи ће да исцртају свој магични плашт за супер моћи, а илустратор Никола Драгаш ће им показати како да асоцијативним илустрацијама пробуде своју креативност и, ко зна, можда открију скривени таленат?

Магично огледало ће тог дана показати ваш најбољи одраз – моћи ћете да се фотографишете и понесете кући успомену на ово инспиративно дружење. Осликавање лица, кловновски дуо, балони – све то ће учинити да ваша куповина буде јединствена. Посебно због тога што вас очекују и попусти на обућу и торбе – 20% при куповини једног артикла и 30% при куповини два или више производа.

За нас, лето почиње када смо заједно!

(ПР)