Kad za vas počinje leto? Sjajne (besplatne) radionice za decu na ovu temu čekaju vas za vikend u CCC Shoes and bags radnji

3 juna, 2022

Svaki korak koji napravimo u životu treba da je ispunjen radošću i smehom. Ljudi neće pamtiti ni šta ste rekli ni uradili, već kako su se osećali sa vama. Zato, ove nedelje, 5. juna, na vašu listu „obaveza“ ne propustite da stavite posetu radnji CCC Shoes and bags u ADA MALL šoping centru, jer vas tamo čeka specijalni dečji kutak za sve klince i klinceze, pod nazivom „Leto počinje kada…“, ali i odlični popusti.

U periodu od 12 do 17 časova u ovom kutku vaše najmilije i vas čeka odličan program – zanimljive kreativne radionice, druženje sa klovnovima, mnogo zabave i osmeha.

Svi mališani koji posete kutak moći će da nacrtaju, napišu ili naprave radove kojima će predstaviti kada za njih počinje najatraktivnije godišnje doba.

Na kreativnoj radionici „Tutu Ludica“, moći će da iscrtaju svoj magični plašt za super moći, a ilustrator Nikola Dragaš će im pokazati kako da asocijativnim ilustracijama probude svoju kreativnost i, ko zna, možda otkriju skriveni talenat?

Magično ogledalo će tog dana pokazati vaš najbolji odraz – moći ćete da se fotografišete i ponesete kući uspomenu na ovo inspirativno druženje. Oslikavanje lica, klovnovski duo, baloni – sve to će učiniti da vaša kupovina bude jedinstvena. Posebno zbog toga što vas očekuju i popusti na obuću i torbe – 20% pri kupovini jednog artikla i 30% pri kupovini dva ili više proizvoda.

Za nas, leto počinje kada smo zajedno!

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama