Kako do savršene uskršnje trpeze

27 aprila, 2021

Ko ne voli lepo dekorisanu uskršnju trpezu? Nov stolnjak, salvete sa zekama, ukrasi kupljeni baš za tu namenu, šarena jaja, kolači sa uskršnjim motivima. Nekad nije bilo tako, ali Uskrs nam je sad kao novi Božić – jednako se trudimo da deci i sebi ulepšamo te praznične dane dekoracijom koju smo zajedno birali.

Njegomir kapkejk

Nekim mamama (pa i tatama) to nekako dođe jednostavno, prirodno. Pravljenje kolačića, torti, peciva sa motivima Uskrsa im je zadovoljstvo jer im ide od ruke. A šta je sa nama koji se istrošimo (i fizički i psihički) dok s decom samo ofarbamo 30 jaja na 5 različitih načina? Kako mi da imamo savršene “kapkejke” i uskršnju tortu?

Jedan od načina je i da to prepustimo stručnjacima. Za uskršnje praznike se u radionici Njegomir torte već pripremaju, pa smo ih pitali šta je to što se za ovaj praznik najviše traži.

“Uskršnju trpezu možete upotpuniti našim mini-torticama. U jednom kilogramu se nalazi tridesetak komada u šest različitih ukusa. Naše najpopularnije torte su obuhvaćene setom (Moskva šnit, reforma, čoko mus…). Duh Uskrsa, naročito za najmlađe, donose i torte specijalno dekorisane uskršnjim motivima (zekama, jajima i sl). Ukusi ovih dekorisanih torti se mogu birati, pa tako naši dekorateri sa dugogodišnjim iskustvom mogu ostvariti sve što zamislite – ne samo za Uskrs, već i za bilo koju drugu priliku.” – kaže Ljubica Njegomir, osnivač Njegomir torti.

Evo još nekih malih umetničkih dela na temu Uskrsa iz Njegomir radionice kolača i torti:

Radionica Njegomir, inače, postoji već skoro tri decenije, nalaze se u Beogradu, a njihove proizvode možete poručiti i onlajn ili im pisati putem Instagram naloga.

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama