Како до савршене ускршње трпезе

Ко не воли лепо декорисану ускршњу трпезу? Нов столњак, салвете са зекама, украси купљени баш за ту намену, шарена јаја, колачи са ускршњим мотивима. Некад није било тако, али Ускрс нам је сад као нови Божић – једнако се трудимо да деци и себи улепшамо те празничне дане декорацијом коју смо заједно бирали.

Његомир капкејк

Неким мамама (па и татама) то некако дође једноставно, природно. Прављење колачића, торти, пецива са мотивима Ускрса им је задовољство јер им иде од руке. А шта је са нама који се истрошимо (и физички и психички) док с децом само офарбамо 30 јаја на 5 различитих начина? Како ми да имамо савршене „капкејке“ и ускршњу торту?

Један од начина је и да то препустимо стручњацима. За ускршње празнике се у радионици Његомир торте већ припремају, па смо их питали шта је то што се за овај празник највише тражи.

„Ускршњу трпезу можете употпунити нашим мини-тортицама. У једном килограму се налази тридесетак комада у шест различитих укуса. Наше најпопуларније торте су обухваћене сетом (Москва шнит, реформа, чоко мус…). Дух Ускрса, нарочито за најмлађе, доносе и торте специјално декорисане ускршњим мотивима (зекама, јајима и сл). Укуси ових декорисаних торти се могу бирати, па тако наши декоратери са дугогодишњим искуством могу остварити све што замислите – не само за Ускрс, већ и за било коју другу прилику.“ – каже Љубица Његомир, оснивач Његомир торти.

Ево још неких малих уметничких дела на тему Ускрса из Његомир радионице колача и торти:

Радионица Његомир, иначе, постоји већ скоро три деценије, налазе се у Београду, а њихове производе можете поручити и онлајн или им писати путем Инстаграм налога.

(ПР)