Kupovina udžbenika u eknjižari – bezbedna i štedi vreme

13 avgusta, 2020

Septembar se približava i malo je vremena ostalo do početka školske godine. Iako se tek sada u avgustu u javnosti razmatra na koji način će se tačno realizovati nastava, roditelji uveliko razmišljaju o kupovini udžbenika za svoje đake.

Ova razmišljanja mogu da izazovu nelagodu i stres već pri samoj pomisli da svoje vreme morate da utrošite na pripremu, obilaske knjižara, a zatim i na gužve koje slede, uz nezaobilazno čekanje u redovima. Šta tek reći za situaciju kada ne pronađete sva željena izdanja u jednoj knjižari, nego nastavljate potragu u nekoj drugoj ili ako se vaše slobodno vreme ne poklapa sa radnim vremenom knjižare i baš onda kada vi imate slobodnog vremena knjižara je zatvorena!

Na svu sreću, ove godine kupovina školskih knjiga može biti jednostavna i bezbedna ukoliko se one kupuju u eKnjižari (www.eknjizara.rs). Svi udžbenici, kao i lektire za osnovnu školu,  zbirke zadataka, izdanja za predškolce, ali i ostala neudžbenička izdanja izdavačkih kuća Klett, Novi Logos i Freska mogu se pronaći na jednom mestu – u savremenoj elektronskoj knjižari.

Veoma lako, u svega nekoliko klikova, roditelji mogu naručiti udžbenike koji su neophodni njihovim školarcima. Ukoliko izdanja naruče do 31. avgusta, očekuje ih još jedna pogodnost – besplatna dostava.

Koje su prednosti kupovine u eKnjižari?

Najpre, štedite svoje vreme i kupujete iz sigurnosti svog doma. Zaboravite na čekanje u redovima, gužve u knjižarama i mogućnost da ne pronađete ono što vam je potrebno. Sva izdanja nalaze se na jednom mestu, stižu bezbedno i brzo, direktno na kućnu adresu, a mogu se platiti prilikom isporuke ili platnim karticama na sajtu.

Jasan i pregledan dizajn sajta ne zahteva nikakva posebna informatička znanja da biste poručili udžbenike, jer nije neophodna čak ni registracija. Sve je uređeno tako da bi se olakšalo kupcu i tome u prilog ide mogućnost da udžbenik pronađete preko pretrage, odnosno da pročitate uputstvo kako se udžbenici poručuju ako niste sigurni u neki korak.

Svi znamo da se knjizi ne sudi po koricama, te tako pored slike, na sajtu pronalazite prelistavanje sadržaja i detaljne podatke o izdanjima koje nećete čuti od prodavca u knjižari.

Na ovaj način kupujete samo aktuelna izdanja i možete biti sigurni da ćete kupiti pravo izdanje, a ne neko zastarelo. Specijalna pogodnost je što uz kupljeni štampani udžbenik koji prati novi školski program dobijate kod za digitalni udžbenik.

Roditelji su već isprobali kupovinu u eKnjižari i ne kriju svoje oduševljenje, a naročito kao prednost ističu uštedu novca uz besplatnu dostavu, uštedu vremena i izbegavanje gužvi u trenutku kada je preporuka da se poštuje socijalna distanca, kao i brzu dostavu na kućnu adresu.

Iskoristite priliku, ostanite kod kuće i kupujte bezbedno u eKnjižari!

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama