Куповина уџбеника у екњижари – безбедна и штеди време

Септембар се приближава и мало је времена остало до почетка школске године. Иако се тек сада у августу у јавности разматра на који начин ће се тачно реализовати настава, родитељи увелико размишљају о куповини уџбеника за своје ђаке.

Ова размишљања могу да изазову нелагоду и стрес већ при самој помисли да своје време морате да утрошите на припрему, обиласке књижара, а затим и на гужве које следе, уз незаобилазно чекање у редовима. Шта тек рећи за ситуацију када не пронађете сва жељена издања у једној књижари, него настављате потрагу у некој другој или ако се ваше слободно време не поклапа са радним временом књижаре и баш онда када ви имате слободног времена књижара је затворена!

На сву срећу, ове године куповина школских књига може бити једноставна и безбедна уколико се оне купују у еКњижари (www.eknjizara.rs). Сви уџбеници, као и лектире за основну школу,  збирке задатака, издања за предшколце, али и остала неуџбеничка издања издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска могу се пронаћи на једном месту – у савременој електронској књижари.

Веома лако, у свега неколико кликова, родитељи могу наручити уџбенике који су неопходни њиховим школарцима. Уколико издања наруче до 31. августа, очекује их још једна погодност – бесплатна достава.

Које су предности куповине у еКњижари?

Најпре, штедите своје време и купујете из сигурности свог дома. Заборавите на чекање у редовима, гужве у књижарама и могућност да не пронађете оно што вам је потребно. Сва издања налазе се на једном месту, стижу безбедно и брзо, директно на кућну адресу, а могу се платити приликом испоруке или платним картицама на сајту.

Јасан и прегледан дизајн сајта не захтева никаква посебна информатичка знања да бисте поручили уџбенике, јер није неопходна чак ни регистрација. Све је уређено тако да би се олакшало купцу и томе у прилог иде могућност да уџбеник пронађете преко претраге, односно да прочитате упутство како се уџбеници поручују ако нисте сигурни у неки корак.

Сви знамо да се књизи не суди по корицама, те тако поред слике, на сајту проналазите прелиставање садржаја и детаљне податке о издањима које нећете чути од продавца у књижари.

На овај начин купујете само актуелна издања и можете бити сигурни да ћете купити право издање, а не неко застарело. Специјална погодност је што уз купљени штампани уџбеник који прати нови школски програм добијате код за дигитални уџбеник.

Родитељи су већ испробали куповину у еКњижари и не крију своје одушевљење, а нарочито као предност истичу уштеду новца уз бесплатну доставу, уштеду времена и избегавање гужви у тренутку када је препорука да се поштује социјална дистанца, као и брзу доставу на кућну адресу.

Искористите прилику, останите код куће и купујте безбедно у еКњижари!

(ПР)