Клуб књижара Креативни центар и на Новом Београду!

11 августа, 2020

Креативни центар је почетком августа отворио још једну Клуб књижару, овог пута на Новом Београду.

Након седам година успешног рада Клуба књижаре у ТЦ Еуроцентар у Македонској 30 издања ове издавачке куће сада се могу наћи и у новој Клуб књижари која се налази на углу улица Омладинских бригада и Уроша Мартиновића.

Посетиоце књижаре очекује више од 1000 издања Креативног центра за децу и све оне који раде с децом, као и уџбеници, материјали за предшколце и занимљив гифт програм. Ту су, наравно, и бројне погодности при куповини. Сви љубитељи књига моћи ће да искористе специјални попуст до 50% на одабрана издања, а сваког другог викенда организује се викенд-акција, која важи од петка до уторка и у оквиру које је осам одабраних књига Креативног центра на попусту од 50%.

До краја септембра сви купци ће при првој куповини бити бесплатно учлањени у Клуб књижару (читаоци који већ поседују чланску карту Клуба књижаре Креативни центар моћи ће да је користе и у књижари на Новом Београду). За све куповине у новој књижари у вредности већој од 5000 динара припремили смо поклон цегер Креативног центра, као и једно од LEGO® изненађења (LEGO® кутијицу, LEGO® гумице за брисање, LEGO® комплет оловака..)

Члановима Клуба књижаре пружају се бројне погодности:

  • стални попуст од 15% на издања Креативног центра (осим за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу);
  • редовно обавештавање о продајним акцијама, промоцијама, дружењима са ауторима и илустраторима и другим догађајима који ће се одржавати у књижари (када ситуација с вирусом корона то дозволи);
  • учешће у наградним играма које ће бити организоване само за чланове клуба;
  • могућност да освоје ваучер – на сваких потрошених 1000 динара купци добијају један печат. Када сакупе пет печата, добијају ваучер у износу од 500 динара који могу искористити у књижари.

Клуб књижара на Новом Београду биће и мала галерија илустрације за децу. До краја октобра посетиоци ће ексклузивно моћи да набаве илустрације Боба Живковића на платну. Међу њима ће се наћи неке од најлепших илустрација из Српских народних бајки, сликовница из едиције Пустоловине, као и из Бобових календара. Наредних месеци у плану је и представљање других илустратора који су сарађивали с Креативним центром.

Надамо се да ће и Клуб књижара на Новом Београду, попут књижаре у Македонској, постати препознатљиво место за све оне који су у потрази за квалитетном књижевношћу за децу, као и за све оне који се децом баве – за родитеље, васпитаче, учитеље, наставнике, поручују из Креативног центра.

Посетите нову књижару, где вас, осим одличних понуда, очекују и љубазне и стручне књижарке, увек спремне да родитељима и деци препоруче добру књигу.

Подаци о књижари

Нова Клуб књижара Креативни центар налази се у улици Уроша Мартиновића 12, локал 3, Нови Београд (улаз из улице Омладинских бригада)

Радно време: радним данима од 9 до 21 час, суботом од 10 до 15 часова, недељом не ради

Телефон: 011 / 404 2199, 060/2440 618

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама