Klub knjižara Kreativni centar i na Novom Beogradu!

11 avgusta, 2020

Kreativni centar je početkom avgusta otvorio još jednu Klub knjižaru, ovog puta na Novom Beogradu.

Nakon sedam godina uspešnog rada Kluba knjižare u TC Eurocentar u Makedonskoj 30 izdanja ove izdavačke kuće sada se mogu naći i u novoj Klub knjižari koja se nalazi na uglu ulica Omladinskih brigada i Uroša Martinovića.

Posetioce knjižare očekuje više od 1000 izdanja Kreativnog centra za decu i sve one koji rade s decom, kao i udžbenici, materijali za predškolce i zanimljiv gift program. Tu su, naravno, i brojne pogodnosti pri kupovini. Svi ljubitelji knjiga moći će da iskoriste specijalni popust do 50% na odabrana izdanja, a svakog drugog vikenda organizuje se vikend-akcija, koja važi od petka do utorka i u okviru koje je osam odabranih knjiga Kreativnog centra na popustu od 50%.

Do kraja septembra svi kupci će pri prvoj kupovini biti besplatno učlanjeni u Klub knjižaru (čitaoci koji već poseduju člansku kartu Kluba knjižare Kreativni centar moći će da je koriste i u knjižari na Novom Beogradu). Za sve kupovine u novoj knjižari u vrednosti većoj od 5000 dinara pripremili smo poklon ceger Kreativnog centra, kao i jedno od LEGO® iznenađenja (LEGO® kutijicu, LEGO® gumice za brisanje, LEGO® komplet olovaka..)

Članovima Kluba knjižare pružaju se brojne pogodnosti:

  • stalni popust od 15% na izdanja Kreativnog centra (osim za predškolske radne listove, udžbenike, radne sveske i dodatne materijale za osnovnu školu);
  • redovno obaveštavanje o prodajnim akcijama, promocijama, druženjima sa autorima i ilustratorima i drugim događajima koji će se održavati u knjižari (kada situacija s virusom korona to dozvoli);
  • učešće u nagradnim igrama koje će biti organizovane samo za članove kluba;
  • mogućnost da osvoje vaučer – na svakih potrošenih 1000 dinara kupci dobijaju jedan pečat. Kada sakupe pet pečata, dobijaju vaučer u iznosu od 500 dinara koji mogu iskoristiti u knjižari.

Klub knjižara na Novom Beogradu biće i mala galerija ilustracije za decu. Do kraja oktobra posetioci će ekskluzivno moći da nabave ilustracije Boba Živkovića na platnu. Među njima će se naći neke od najlepših ilustracija iz Srpskih narodnih bajki, slikovnica iz edicije Pustolovine, kao i iz Bobovih kalendara. Narednih meseci u planu je i predstavljanje drugih ilustratora koji su sarađivali s Kreativnim centrom.

Nadamo se da će i Klub knjižara na Novom Beogradu, poput knjižare u Makedonskoj, postati prepoznatljivo mesto za sve one koji su u potrazi za kvalitetnom književnošću za decu, kao i za sve one koji se decom bave – za roditelje, vaspitače, učitelje, nastavnike, poručuju iz Kreativnog centra.

Posetite novu knjižaru, gde vas, osim odličnih ponuda, očekuju i ljubazne i stručne knjižarke, uvek spremne da roditeljima i deci preporuče dobru knjigu.

Podaci o knjižari

Nova Klub knjižara Kreativni centar nalazi se u ulici Uroša Martinovića 12, lokal 3, Novi Beograd (ulaz iz ulice Omladinskih brigada)

Radno vreme: radnim danima od 9 do 21 čas, subotom od 10 do 15 časova, nedeljom ne radi

Telefon: 011 / 404 2199, 060/2440 618

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama