Књиге за читање преко распуста – предлози по узрастима

16 јуна, 2017

Летњи распуст је знак да је дошао крај школским обавезама – то је прилика да се деца одморе и напуне батерије за нове обавезе које их чекају од јесени. Дуже спавање, играње напољу, вожња бицикла, игрице на компјутеру и телефону обично су прва асоцијације кад деца чују реч распуст. Једна од активности која такође може послужити као добра забава током лета је и читање. Поред тога што доноси забаву и уживање, летње читање важно је и за одржавање читалачких вештина стечених током школске године, али и за развијање вокабулара, писмености и подстицање дечје креативности и маште.

Издавачка кућа Креативни центар припремила је овог лета посебну понуду књига за различите узрасте за читање током распуста. Од 15. јуна до 15. августа у Клубу књижари Креативни центар у Београду, као и на сајту www.kcknjizara.rs/akcije, очекује вас шест комплета књига за распуст, а у сваком од њих налазе се три књиге намењене одређеном узрасту. Сваки комплет кошта мање од 1000 динара.
„Припремили смо посебне комплете за млађе основце – прваке, другаке и трећаке. У тим пакетићима налази се по једна књига из нашег серијала Вежбам на распусту и забављам се, у оквиру којег је за сваки дан распуста смишљена по једна забавна и едукативна активност која има везе с градивом завршеног разреда. Поред тих књига, у пакетима за распуст за ове узрасте налазе се и одабрани наслови за читаоце почетнике. Комплет намењен предшколцима садржи занимљиве сликовнице и радне свеске, а у комплетима за старије основце и средњошколце су романи који ће том узрасту сигурно бити занимљиви“, наводи Јелена Драгојловић из Креативног центра.

Клуб књижара Креативни центар

Новост у овој издавачкој кући је и реновирани простор Клуба књижаре Креативни центар, једине специјализоване књижаре за децу и младе која се налази у центру Београда (ТЦ Еуроцентар Дечанска 5 / Македонска 30) . У књижари се могу наћи сва издања ове издавачке куће, као и издања за децу и младе других издавача.
Сви они који купе неко од издања Креативног центра могу се учланити у Клуб књижаре, чиме стичу право на попуст за следеће куповине у књижари – ради се о попусту од 10% на уџбенике и 15% на остала издања.
Тренутно је у току програм Лето у књижари – најмање двапут месечно у Клубу књижари читаоце очекују бесплатне радионице за децу. Свака радионица биће инспирисана неком од књига Креативног центра, које ће само тог дана у књижари бити на попусту од 30%. Пријаве за радионице су обавезне, а програм радионица за актуелни месец можете потражити на сајту www.kcknjizara.rs.
У књижари вас овог лета очекује и посебан избор наслова с трајно ниским ценама. На листи књига на трајном попусту у књижари тренутно се налази више од сто наслова по цени од 100 до 500 динара. Прошетајте се до Клуба књижаре Креативни центар и пронађите књигу за себе или ваше дете по повољним ценама. Акција ће трајати до истека залиха.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама