Knjige za čitanje preko raspusta – predlozi po uzrastima

16 juna, 2017

Letnji raspust je znak da je došao kraj školskim obavezama – to je prilika da se deca odmore i napune baterije za nove obaveze koje ih čekaju od jeseni. Duže spavanje, igranje napolju, vožnja bicikla, igrice na kompjuteru i telefonu obično su prva asocijacije kad deca čuju reč raspust. Jedna od aktivnosti koja takođe može poslužiti kao dobra zabava tokom leta je i čitanje. Pored toga što donosi zabavu i uživanje, letnje čitanje važno je i za održavanje čitalačkih veština stečenih tokom školske godine, ali i za razvijanje vokabulara, pismenosti i podsticanje dečje kreativnosti i mašte.

Izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je ovog leta posebnu ponudu knjiga za različite uzraste za čitanje tokom raspusta. Od 15. juna do 15. avgusta u Klubu knjižari Kreativni centar u Beogradu, kao i na sajtu www.kcknjizara.rs/akcije, očekuje vas šest kompleta knjiga za raspust, a u svakom od njih nalaze se tri knjige namenjene određenom uzrastu. Svaki komplet košta manje od 1000 dinara.
„Pripremili smo posebne komplete za mlađe osnovce – prvake, drugake i trećake. U tim paketićima nalazi se po jedna knjiga iz našeg serijala Vežbam na raspustu i zabavljam se, u okviru kojeg je za svaki dan raspusta smišljena po jedna zabavna i edukativna aktivnost koja ima veze s gradivom završenog razreda. Pored tih knjiga, u paketima za raspust za ove uzraste nalaze se i odabrani naslovi za čitaoce početnike. Komplet namenjen predškolcima sadrži zanimljive slikovnice i radne sveske, a u kompletima za starije osnovce i srednjoškolce su romani koji će tom uzrastu sigurno biti zanimljivi“, navodi Jelena Dragojlović iz Kreativnog centra.

Klub knjižara Kreativni centar

Novost u ovoj izdavačkoj kući je i renovirani prostor Kluba knjižare Kreativni centar, jedine specijalizovane knjižare za decu i mlade koja se nalazi u centru Beograda (TC Eurocentar Dečanska 5 / Makedonska 30) . U knjižari se mogu naći sva izdanja ove izdavačke kuće, kao i izdanja za decu i mlade drugih izdavača.
Svi oni koji kupe neko od izdanja Kreativnog centra mogu se učlaniti u Klub knjižare, čime stiču pravo na popust za sledeće kupovine u knjižari – radi se o popustu od 10% na udžbenike i 15% na ostala izdanja.
Trenutno je u toku program Leto u knjižari – najmanje dvaput mesečno u Klubu knjižari čitaoce očekuju besplatne radionice za decu. Svaka radionica biće inspirisana nekom od knjiga Kreativnog centra, koje će samo tog dana u knjižari biti na popustu od 30%. Prijave za radionice su obavezne, a program radionica za aktuelni mesec možete potražiti na sajtu www.kcknjizara.rs.
U knjižari vas ovog leta očekuje i poseban izbor naslova s trajno niskim cenama. Na listi knjiga na trajnom popustu u knjižari trenutno se nalazi više od sto naslova po ceni od 100 do 500 dinara. Prošetajte se do Kluba knjižare Kreativni centar i pronađite knjigu za sebe ili vaše dete po povoljnim cenama. Akcija će trajati do isteka zaliha.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama