Knjigopaketići Kreativnog centra – prilika da nabavite knjige sa popustom od 70%

3 decembra, 2020

Kao i prethodnih godina, izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste!

Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 70% mogu se naći u knjižarama Kreativni centar (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu).

U knjižarama je u ponudi preko 20 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Oni koji nisu iz Beograda i Niša, ili oni kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta, na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu pronaći izbor od 12 paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići prodavaće se do 15. januara, a isporuka je besplatna za sve porudžbine preko sajta www.kreativnicentar.rs na teritoriji Srbije u vrednosti većoj od 1950 dinara.

Izdvajamo tri knjigopaketića za osnovce

Knjigopaketić Vremeplov sadrži četiri knjige uz koje će mlađi osnovci naučiti mnoge zanimljivosti i dobro se zabaviti. U knjizi Vremeplov kroz lavirinte čitaoci će prolaziti kroz zabavne lavirinte, koji se nalaze na podeljenim stranicama u knjizi, i posetiće tako različite istorijske epohe: od doba dinosaurusa do starog Egipta. Uz knjigu Zamisli život bez toaleta na zanimljiv način će saznati istorijat tog važnog izuma, a u knjizi Ne bi poželeo da živiš u Pompeji! naučiće nešto više o tome kako je izgledao život stanovnika u Pompeji 79. godine nove ere. Knjiga Automobil – izum koji je ubrzao svet prati razvoj automobila i automobilske kulture u svetu i u Srbiji od pionirskih pokušaja do danas. Ljubiteljima automobila ona otkriva mnoštvo zanimljivih detalja o tom upečatljivom simbolu dvadesetog veka.

Knjigopaketić Naučnici upoznaće osnovce sa naukom i pokazati im koliko je ona zabavna. Uz pomoć knjige 50 eksperimenata iz živog sveta deca će saznati kakve su sličnosti i razlike između živih bića i koji naučnici su ih proučavali. Izvešće eksperimente i upoznaće se sa životnim procesima koji se događaju u svim organizmima. Matematički rečnik je neophodan vodič kroz matematički jezik i pojmove koji se obrađuju u osnovnoj školi. Sadrži brojne fotografije, dijagrame i žive ilustracije koje učenicima čine jasnom vezu između jezika matematike i sveta koji ih okružuje. Imate li kefalo? 1 je prva od tri knjige namenjene svima onima koji vole izazove i rešavanje matematičkih problema. Astronomija je knjiga koja upoznaje čitaoce s osnovnim principima astronomske nauke i otkriva im mnoštvo zanimljivosti koje su u vezi s njom.

Knjigopaketić Čitalište namenjen je deci u uzrastu od 8. do 12. godine i sadrži tri romana za mlađe osnovce, kao i zanimljivu beležnicu za čitaoce Moj dnevnik pročitanih knjiga. Roman Moj deka je beštija je priča o netipičnom deki Konstantinu. Od momenta kada se ovaj svetski putnik pojavio na kućnom pragu devojčice Marte, ništa više nije bilo kao ranije! U knjizi Kad priča priču priča dešava se mnogo toga neobičnog i šašavog. Priče su neposlušne i nemirne, skroz su se istumbale i svašta pogubile. Samo pravi čitalac može da stvari dovede u red. Kuki se vraća je uzbudljiv roman o medvediću koji je hteo da ostane na polici, ali je morao da stane na plišane noge i postane heroj. Ovu knjigu napisao je, prema svom istoimenom filmu, poznati češki režiser i scenarista Jan Svjerak.

Kalendar za 2021. godinu

Iz ove izdavačke kuće stiže još jedna lepa vest! Počela je podela kalendara Kreativnog centra za 2021. godinu.

Uz svaku kupovinu u knjižarama Kreativni centar ili preko sajta www.kreativnicentar.rs svaki kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja Kreativnog centra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama