Књигопакетићи Креативног центра – прилика да набавите књиге са попустом од 70%

3 децембра, 2020

Као и претходних година, издавачка кућа Креативни центар припремила је посебну понуду новогодишњих књигопакетића за различите узрасте!

Новогодишњи књигопакетићи с попустом и до 70% могу се наћи у књижарама Креативни центар (Македонска 30 у центру Београда, Уроша Мартиновића 12 на Новом Београду и Синђелићев трг 19 у Нишу).

У књижарама је у понуди преко 20 различитих комплета књига – за малишане који се тек упознају с књигама, за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере.

Они који нису из Београда и Ниша, или они којима је једноставније да купују преко интернета, на сајту www.kreativnicentar.rs могу пронаћи избор од 12 пакетића, такође намењених свим узрастима.

Новогодишњи књигопакетићи продаваће се до 15. јануара, а испорука је бесплатна за све поруџбине преко сајта www.kreativnicentar.rs на територији Србије у вредности већој од 1950 динара.

Издвајамо три књигопакетића за основце

Књигопакетић Времеплов садржи четири књиге уз које ће млађи основци научити многе занимљивости и добро се забавити. У књизи Времеплов кроз лавиринте читаоци ће пролазити кроз забавне лавиринте, који се налазе на подељеним страницама у књизи, и посетиће тако различите историјске епохе: од доба диносауруса до старог Египта. Уз књигу Замисли живот без тоалета на занимљив начин ће сазнати историјат тог важног изума, а у књизи Не би пожелео да живиш у Помпеји! научиће нешто више о томе како је изгледао живот становника у Помпеји 79. године нове ере. Књига Аутомобил – изум који је убрзао свет прати развој аутомобила и аутомобилске културе у свету и у Србији од пионирских покушаја до данас. Љубитељима аутомобила она открива мноштво занимљивих детаља о том упечатљивом симболу двадесетог века.

Књигопакетић Научници упознаће основце са науком и показати им колико је она забавна. Уз помоћ књиге 50 експеримената из живог света деца ће сазнати какве су сличности и разлике између живих бића и који научници су их проучавали. Извешће експерименте и упознаће се са животним процесима који се догађају у свим организмима. Математички речник је неопходан водич кроз математички језик и појмове који се обрађују у основној школи. Садржи бројне фотографије, дијаграме и живе илустрације које ученицима чине јасном везу између језика математике и света који их окружује. Имате ли кефало? 1 је прва од три књиге намењене свима онима који воле изазове и решавање математичких проблема. Астрономија је књига која упознаје читаоце с основним принципима астрономске науке и открива им мноштво занимљивости које су у вези с њом.

Књигопакетић Читалиште намењен је деци у узрасту од 8. до 12. године и садржи три романа за млађе основце, као и занимљиву бележницу за читаоце Мој дневник прочитаних књига. Роман Мој дека је бештија је прича о нетипичном деки Константину. Од момента када се овај светски путник појавио на кућном прагу девојчице Марте, ништа више није било као раније! У књизи Кад прича причу прича дешава се много тога необичног и шашавог. Приче су непослушне и немирне, скроз су се истумбале и свашта погубиле. Само прави читалац може да ствари доведе у ред. Куки се враћа је узбудљив роман о медведићу који је хтео да остане на полици, али је морао да стане на плишане ноге и постане херој. Ову књигу написао је, према свом истоименом филму, познати чешки режисер и сценариста Јан Свјерак.

Календар за 2021. годину

Из ове издавачке куће стиже још једна лепа вест! Почела је подела календара Креативног центра за 2021. годину.

Уз сваку куповину у књижарама Креативни центар или преко сајта www.kreativnicentar.rs сваки купац на поклон добија зидни календар са илустрацијама из најновијих издања Креативног центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама