Komplet testova za završni ispit “Start” na popustu od 20%

23 decembra, 2020

Nakon velikog uspeha Easy start testova za učenike od petog do osmog razreda, na tržištu će se uskoro naći i nova izdanja “Škole plus”.

Osim biologije, geografije i istorije za peti, kao i fizike za šesti razred, koji se već nalaze u prodaji, osnovcima će ubrzo biti dostupni i testovi iz hemije, kao i svih pomenutih predmeta za sedmi i osmi razred.

Svako izdanje sadržaće, kao i prethodna, dvadeset različitih testova sa po dvadeset pitanja i zbirku rešenja.

Takođe, zainteresovanima su na raspolaganju i “Start” kompleti, jedinstvena zbirka koji obuhvata testove iz srpskog jezika, matematike i kombinovane testove namenjene najstarijim osnovcima i njihovoj pripremi za polaganje završnog, maturskog ispita.

Ovi neobični i jedinstveni testovi za učenje “Škole plus”, svedoče roditelji, nastavnici i đaci koji ga koriste, sadrže sve što učenici treba da znaju, rasterećeni su od “viška” gradiva, lako pomažu obnavljanju svega naučenog, “velika su podrška udžbenicima, ne zahtevaju dodatne časove i štede uvek nedostajuće vreme”.

Od početka školske godine, koju je obeležilo uvođenje novih mera za suzbijanje epidemije virusa kovid 19, prodaja “Easy start” testova porasla je za čak 30 posto, a znatno povećano interesovanje kupci su pokazali i za “Start”, jer nudi ono što je za uspešan završetak osnovne škole đacima najpotrebnije – primenljivo znanje i odličnu mogućnost za upis u željenu srednju školu.

Komplet “Start” testova se, zbog aktuelne situacije, može nabaviti sa popustom od 20 posto, a sve porudžbine mogu se izvršiti onlajn na sajtu izdavača.

Ovde pogledajte komplet testova za završni ispit. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama