Кон: Прелазак старијих основаца на онлајн наставу дао резултате

16 марта, 2021

Према још увек прелиминарним информацијама, од сутра се у Србији затвара све осим апотека, продавница мешовите робе и бензинских пумпи. Само још неке врсте локала које не захтевају дуже задржавање купаца/муштерија, моћи ће да раде.

Др Предраг Кон јуче је изјавио да је прелазак старијих основаца на наставу на даљину дао резултате за недељу дана од примена те мере, тако што се смањује број заражених.

“Јасно се види да долази до пада”, рекао је Кон и додао да је у Београду претходне недеље било 203 случаја инфекције коронавирусом ученика старијих разреда основне школе, док је ове недеље било око 130 нових случајева.

Без обзира на нове мере, оштрије мере, вртиће у којима борави велики број деце још нико није помињао. Како смо раније писали, епидемиолошка ситуација није смањила број деце у вртићима, па је долазност на нивоу од преко 50%, док је у нормалним околностима она нешто мања од 60%.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Кон: Прелазак старијих основаца на онлајн наставу дао резултате"

  1. Nikola каже:

    AHAHAHA, pa oni tek 2 dana na online nastavi i već se vide rezultati.Zasto i niži razredi prelaze na online, preko 5000 obolelih 16 mart 2021…Više ne znaju kakvu će glupost da odvale.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама