Kon: Prelazak starijih osnovaca na onlajn nastavu dao rezultate

16 marta, 2021

Prema još uvek preliminarnim informacijama, od sutra se u Srbiji zatvara sve osim apoteka, prodavnica mešovite robe i benzinskih pumpi. Samo još neke vrste lokala koje ne zahtevaju duže zadržavanje kupaca/mušterija, moći će da rade.

Dr Predrag Kon juče je izjavio da je prelazak starijih osnovaca na nastavu na daljinu dao rezultate za nedelju dana od primena te mere, tako što se smanjuje broj zaraženih.

“Jasno se vidi da dolazi do pada”, rekao je Kon i dodao da je u Beogradu prethodne nedelje bilo 203 slučaja infekcije koronavirusom učenika starijih razreda osnovne škole, dok je ove nedelje bilo oko 130 novih slučajeva.

Bez obzira na nove mere, oštrije mere, vrtiće u kojima boravi veliki broj dece još niko nije pominjao. Kako smo ranije pisali, epidemiološka situacija nije smanjila broj dece u vrtićima, pa je dolaznost na nivou od preko 50%, dok je u normalnim okolnostima ona nešto manja od 60%.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Kon: Prelazak starijih osnovaca na onlajn nastavu dao rezultate"

  1. Nikola kaže:

    AHAHAHA, pa oni tek 2 dana na online nastavi i već se vide rezultati.Zasto i niži razredi prelaze na online, preko 5000 obolelih 16 mart 2021…Više ne znaju kakvu će glupost da odvale.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama