Конкурс „Час за углед” 7 – рок за пријаву истиче сутра!

29 јуна, 2021

Наградни конкурс издавачке куће „Едука” из Београда „Час за углед” 7, намењен наставницима, за најбоље припреме угледних часова у основној и средњој школи, затвара се сутра.

Не заборавите да пошаљете свој рад и то за:

  1. час интегративне наставе;
  2. час електронски подржане наставе;
  3. час пројектне наставе.

Сваки наставник може да пошаље од једне до три припреме. Конкурс подразумева додељивање награде за прво, друго и треће место. Најуспелије припреме биће објављене заједно са награђеним припремама.

Пропозиције конкурса

1. Припрема (која није претходно публикована) треба да одговара Наставном програму за одређени предмет и разред, да буде функционална, применљива у наставној пракси и да одражава креативан приступ – уз поштовање одговарајућих стандарда. Предност имају радови иновативног карактера, у којима се демонстрира активно и креативно учење, а у оквиру партнерског, групног и тимског рада.

2. Обавезно треба навести литературу, а припреме по могућности засновати на садржајима Едукиних уџбеника.

3. Уз припрему је пожељно послати и одговарајуће електронске прилоге и додатке (у форми која ауторима највише одговара), из домена ИКТ.

4. Текст припреме треба да буде до пет страна формата: а) стандардни: А4; маргине 2,5 cm; б) фонт: Times New Roman; в) величина слова: 12 pt; г) размак између редова: 1,5.

Конкурс је отворен до 30. јуна 2021. године.Резултати конкурса биће објављени око 30.септембра 2021. године. Промоција издања и додела награда одржаће се на Школски дан, у време Међународног сајма књига у Београду, последње недеље октобра.

Начин слања

Електронску верзију рукописа у Word формату послати на имејл: caszaugledrazredna@eduka.rs и caszaugledpredmetna@eduka.rs или на адресу: Змаја од Ноћаја број 10, 11 000 Београд, са назнаком ЗА КОНКУРС ЧАС ЗА УГЛЕД.

НАПОМЕНЕ: Молимо вас да у мејлу, у наслову, напишете своје име и презиме, наслов наставне јединице и разред, а у поруци обавезно доставите свој број телефона, као и име и адресу школе у којој радите. Слободно се можете обратити Едукином тиму за све додатне информације – преко имејла или на телефоне: 011/2629 903, 011/3286 443 и 011/3287 277. Пратите Едуку на сајту и на Фејсбуку.

Желимо вам много успеха у раду, и на Едукином конкурсу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама