Конкурс- саветници

16 новембра, 2016
GDE Error: Requested URL is invalid

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


4 коментара на "Конкурс- саветници

  1. IQ каже:

   Aj sto dobra kinta al sto raspisa konkurs za ono sto je vec godinama u opisu posla pojedinih zvanja do kojih se stize vaspostavljenim sistemom strucnog usavrsavanja. Ili se varam ili je sarena laza. I po difoltu prednost ima taj jedan ili nijedan koji nekim cudom izboksova jedno od zvanja za koja su presudni merni instrument “misljenja”, skalirana po principu sto je babi milo to joj se i snilo i oni koji su stekli zvanja prema zakonu o visokom obrazovanju. Elem, htedoh reci da ce se i ta bedna crkavica namenjena prosvetarima otici u dzepove jedne te iste ekipe. Ako se pogleda rang lista sa prethodnog konkursa moze se uociti nedostatak obrazlozenja zasto su izabrani bas ti kandidati ali se na nekim drugim mestima moze pronaci da su potomci razvijaonica, digitalnih riznica itd. Projekata koje servisiraju kuce sa Filipina?
   Blago nama

   1. E каже:

    Da dodam,već usvojene standarde u toj razvionici “usvajaju”predmetni profesori gimnazija i serviraju nove ideje za nove projekte”ekipe lobi”

 1. AK каже:

  Raspisite konkurs za odbore u javnim preduzecima,a da vaze navedeni uslovi,prosveti se uvek bacaju koskice pa ko voli da glodje neka izvoli!

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама