Krivične sankcije protiv učenika koji su izmakli stolicu, predlog je Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu

17 februara, 2023

Više javno tužilaštvo u Kruševcu predložilo je izricanje krivičnih sankcija protiv dva učenika Tehničke škole u Trsteniku koji su nastavnici engleskog jezika tokom časa izmakli stolicu.

– Od početka sam zadovoljna radom pravosudnih organa, koji su imali u svakom trenutku razumevanja – iznosi profesorka Marija Stevanović. – Dobila sam podršku dosta dobrih ljudi u zajednici, na čemu se svima zahvaljujem.

U ponedeljak, dodaje sagovornica “Novosti“, imaće dva časa u dve škole gde predaje, a Tehnička škola je jedna od njih. Odgovora iz Ministarstva za rad i Ministarsta prosvete na njen zahtev za premeštajem još nema.

Tužilaštvo, prema saznanjima “Novosti”, traži izricanje krivičnih sankcija protiv N.Ž. (17), učenika koji je izmakao stolicu profesorki Mariji Stevanović, ali ne samo zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje, već i šumskih krađa u produženom trajanju. U slučaju I.K. (16), učenika koji je događaj sa profesorkom snimao mobilnim telefonom i snimak distribuirao društvenim mrežama, izricanje krivičnih mera odnosi se na krivično delo zlostavljanje i mučenje u saizvršilaštvu.

Treći i najstariji učesnik incidenta, M.M.(18), koji je takođe snimao nemili događaj procesuira se pred Osnovnim javnom tužilaštvom u Trsteniku.

Ceo tekst: Novosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Krivične sankcije protiv učenika koji su izmakli stolicu, predlog je Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu"

  1. Ljiljana Ćuić kaže:

    Osvetnica je dobila zadovoljenje.
    Bez trunke savesti uništav dva mlada života zbog incidenta koji je mogla da preusmeri na otrežnjenje

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama