Kupovina stvari i opreme za decu preko interneta – kako da ne pogrešite

25 marta, 2021

Onlajn kupovina dostigla je svoj vrhunac u prethodnih godinu dana, u skladu sa svim dešavanjima u zemlji i svetu. Osim što su mame kupovale garderobu za sebe, odeća i oprema za bebe bile su prioritet. Nekako, silom prilika, navikli smo se na onlajn kupovinu i upoznali sve njene prednosti – ušteda vremena, širok izbor robe i načina plaćanja, bezbednost.

Jedino što nas ponekad brine je – da li ćemo „potrefiti“ veličinu i hoće li to što poručujemo izgledati kao na slici? S obzirom na to da nije uvek jednostavno odlučiti se za veličinu kada je odeća za bebe u pitanju, ili skupo platiti neki proizvod koji niste mogli uživo da vidite, važno je pronaći kvalitetnog partnera, odnosno kvalitetnu internet prodavnicu.

Najveća prednost onlajn kupovine – dostava na kućnu adresu

Da, ovo je zaista nemerljiva prednost kupovine preko interneta. Iz udobnosti svog doma, vrlo jednostavno, uz samo nekoliko klikova, možete poručiti sve, a oprema za bebe biće na vašoj adresi kroz samo nekoliko dana. Odeća za bebe, igračke, kao i celokupan asortiman bebi opreme, vrlo je lepo sortiran na onlajn policama prodavnice dečje opreme 4Kids. Kada je u pitanju dečja oprema, onlajn prodavnica 4Kids ima sigurno sve ono što je potrebno svakoj bebi, ali i mami. Na vama je samo da izaberete željeni artikal, ubacite ga u virtuelnu korpu i za samo nekoliko dana paket će biti dostavljen na vašu adresu.

Nemate 4Kids u svom gradu? Nikakav problem!

Prodavnica dečje odeće 4Kids nalazi se u Nišu, ali to nikako ne sprečava roditelje bilo kog grada naše zemlje da uspešno poručuju proizvode preko interneta, kada je u pitanju dečija oprema. Onlajn prodavnica 4Kids dostupna je apsolutno svima, 24 sata dnevno. Dostava se vrši na teritoriji Srbije za samo nekoliko dana od trenutka poručivanja.

Odeća za bebe – kako izabrati veličinu?

Kada je odeća za bebe u pitanju, sigurno znate da ne bi trebalo da gomilate mnogo stvari, jer bebe sve brzo prerastu. I zato neka vam kvalitet bude uvek ispred kvantiteta. Koža svake bebe veoma je nežna, pa birajte uvek prirodne materijale. Mnogi ispitani roditelji tvrde da je šest benkica koje se vežu sa strane sasvim dovoljna količina za neometano funkcionisanje.

Prva važna stvar je da znate šta znače svi ti brojevi, te da izmerite svoje dete. Dakle, ako piše da je neki artikal za uzrast od 6 do 12 meseci, bebi kojoj kupujete, to ne mora biti taman, samo zato što ima 8 meseci. Zato je najbolje gledati veličine izražene u centimetrima (68, 74, 80… odnosno za stariju decu 134, 140, 146…). Ako je dete visoko, recimo, 124, njemu ćete birati veličinu 128, bez obzira na to koliko ima godina.

Naravno, ako pogrešite u izboru 4Kids vam pruža i mogućnost zamene artikla ili povraćaja novca, ukoliko nije na raspolaganju veličina koja vam je potrebna.

Oprema za bebe – kako kupiti na neviđeno?

Kada je u pitanju oprema za bebe, posebno kolica i auto sedišta, važno je izabrati ona prava, jer ovo svakako zahteva malo veću investiciju. Kako kupiti nešto tako važno preko interneta? Uz 4Kids vrlo lako! Auto-sedišta za bebe i decu se dele u 6 kategorija, međutim uzrast za koji je predviđeno sedište uzmite sa rezervom, jer nisu sva deca istog uzrasta podjednako građena. Zato je važno da pratite visinu i kilažu, baš kao kod odeće. Onlajn prodavnica 4Kids pored svakog proizvoda ima naznačenu njegovu detaljnu specifikaciju – materijale, dimenzije i težinu proizvoda, uputstvo za korišćenje, uzrast, odnosno kilažu deteta kome je proizvod namenjen. Samim tim mogućnosti za greške svedene su na minimum.

Ne propuštajte akcije

Još jedna velika prednost internet prodavnica jeste ta što ih možete posećivati svakodnevno, ne gubeći previše vremena. Na taj način možete ispratiti trenutne cene i sačekati sniženja i akcije! A složićete da nema ništa slađe nego kupiti nešto na sniženju, posebno nešto što je kvalitetno!

Tu imamo još jedan bonus savet: Ako imate dobru procenu, krajem zime kupujte zimsku jaknu za narednu zimu, obično će vam biti potrebna za dva broja veća ako imate malo dete, a za broj veća ako ima četiri godine ili više.

Dakle, internet kupovina dečje opreme isplativa je u više segmenata.

1. Ne morate trošiti vreme na odlazak do prodavnice.

2. Čak i ako nemate prodavnicu u svom mestu možete imati sve stvari koje prodaju.

3. Paket će vam biti dostavljen na kućnu adresu.

4. Na internetu možete pronaći baš sve što zamislite.

Internet kupovina u prodavnici 4Kids ima i dodatne prednosti:

1. Besplatna isporuka širom Srbije za porudžbine preko 3000 dinara

2. Mogućnost zamene neodgovarajućih veličina kupljenih proizvoda,

3. Redovne mesečne i vikend akcije putem kojih možete dodatno uštedeti,

4. Pozivni centar dostupan za sva vaša pitanja i nedoumice (pozivom na 018/570-075) i još mnogo toga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama