Куповина ствари и опреме за децу преко интернета – како да не погрешите

25 марта, 2021

Онлајн куповина достигла је свој врхунац у претходних годину дана, у складу са свим дешавањима у земљи и свету. Осим што су маме куповале гардеробу за себе, одећа и опрема за бебе биле су приоритет. Некако, силом прилика, навикли смо се на онлајн куповину и упознали све њене предности – уштеда времена, широк избор робе и начина плаћања, безбедност.

Једино што нас понекад брине је – да ли ћемо „потрефити“ величину и хоће ли то што поручујемо изгледати као на слици? С обзиром на то да није увек једноставно одлучити се за величину када је одећа за бебе у питању, или скупо платити неки производ који нисте могли уживо да видите, важно је пронаћи квалитетног партнера, односно квалитетну интернет продавницу.

Највећа предност онлајн куповине – достава на кућну адресу

Да, ово је заиста немерљива предност куповине преко интернета. Из удобности свог дома, врло једноставно, уз само неколико кликова, можете поручити све, а опрема за бебе биће на вашој адреси кроз само неколико дана. Одећа за бебе, играчке, као и целокупан асортиман беби опреме, врло је лепо сортиран на онлајн полицама продавнице дечје опреме 4Kids. Када је у питању дечја опрема, онлајн продавница 4Kids има сигурно све оно што је потребно свакој беби, али и мами. На вама је само да изаберете жељени артикал, убаците га у виртуелну корпу и за само неколико дана пакет ће бити достављен на вашу адресу.

Немате 4Kids у свом граду? Никакав проблем!

Продавница дечје одеће 4Kids налази се у Нишу, али то никако не спречава родитеље било ког града наше земље да успешно поручују производе преко интернета, када је у питању дечија опрема. Онлајн продавница 4Kids доступна је апсолутно свима, 24 сата дневно. Достава се врши на територији Србије за само неколико дана од тренутка поручивања.

Одећа за бебе – како изабрати величину?

Када је одећа за бебе у питању, сигурно знате да не би требало да гомилате много ствари, јер бебе све брзо прерасту. И зато нека вам квалитет буде увек испред квантитета. Кожа сваке бебе веома је нежна, па бирајте увек природне материјале. Многи испитани родитељи тврде да је шест бенкица које се вежу са стране сасвим довољна количина за неометано функционисање.

Прва важна ствар је да знате шта значе сви ти бројеви, те да измерите своје дете. Дакле, ако пише да је неки артикал за узраст од 6 до 12 месеци, беби којој купујете, то не мора бити таман, само зато што има 8 месеци. Зато је најбоље гледати величине изражене у центиметрима (68, 74, 80… односно за старију децу 134, 140, 146…). Ако је дете високо, рецимо, 124, њему ћете бирати величину 128, без обзира на то колико има година.

Наравно, ако погрешите у избору 4Kids вам пружа и могућност замене артикла или повраћаја новца, уколико није на располагању величина која вам је потребна.

Опрема за бебе – како купити на невиђено?

Када је у питању опрема за бебе, посебно колица и ауто седишта, важно је изабрати она права, јер ово свакако захтева мало већу инвестицију. Како купити нешто тако важно преко интернета? Уз 4Kids врло лако! Ауто-седишта за бебе и децу се деле у 6 категорија, међутим узраст за који је предвиђено седиште узмите са резервом, јер нису сва деца истог узраста подједнако грађена. Зато је важно да пратите висину и килажу, баш као код одеће. Онлајн продавница 4Kids поред сваког производа има назначену његову детаљну спецификацију – материјале, димензије и тежину производа, упутство за коришћење, узраст, односно килажу детета коме је производ намењен. Самим тим могућности за грешке сведене су на минимум.

Не пропуштајте акције

Још једна велика предност интернет продавница јесте та што их можете посећивати свакодневно, не губећи превише времена. На тај начин можете испратити тренутне цене и сачекати снижења и акције! А сложићете да нема ништа слађе него купити нешто на снижењу, посебно нешто што је квалитетно!

Ту имамо још један бонус савет: Ако имате добру процену, крајем зиме купујте зимску јакну за наредну зиму, обично ће вам бити потребна за два броја већа ако имате мало дете, а за број већа ако има четири године или више.

Дакле, интернет куповина дечје опреме исплатива је у више сегмената.

1. Не морате трошити време на одлазак до продавнице.

2. Чак и ако немате продавницу у свом месту можете имати све ствари које продају.

3. Пакет ће вам бити достављен на кућну адресу.

4. На интернету можете пронаћи баш све што замислите.

Интернет куповина у продавници 4Kids има и додатне предности:

1. Бесплатна испорука широм Србије за поруџбине преко 3000 динара

2. Могућност замене неодговарајућих величина купљених производа,

3. Редовне месечне и викенд акције путем којих можете додатно уштедети,

4. Позивни центар доступан за сва ваша питања и недоумице (позивом на 018/570-075) и још много тога.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама