Мање слаткиша, а више књига нека нам донесе Деда Мраз

11 децембра, 2018

Зашто?

Па, зато што се у књигама ужива више, пуним срцем! Зато што не кваре зубе, већ поправљају душе. Зато што нас повезују са мамом и татом, јер нико од њих не чита лепше. Зато што нас уче шта је добро, а шта није, обогаћују нам речник, помажу да постанемо бољи људи. Све то, чоколада не може. 

Зато, није штета да пар стотина динара уложите у књигопакетић који садржи три сјајне књиге, баш за онај узраст који треба вашем малишану. 

Као и претходних година, Издавачка кућа Креативни центар припремила је посебну понуду новогодишњих књигопакетића за различите узрасте!

Новогодишњи књигопакетићи с попустом до 60% могу се наћи у Клубу књижари Креативни центар (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, И спрат). Реч је о пажљиво одабраним и лепо упакованим књигама. У књижари је у понуди скоро 40 различитих комплета књига за малишане, који се тек упознају с књигама, потом за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере.

Они који нису из Београда или они којима је једноставније да купују преко интернета на сајту www.kcknjizara.rs могу пронаћи избор од десет пакетића, такође намењених свим узрастима.

Новогодишњи књигопакетићи продаваће се до 15. јануара, а испорука је бесплатна за све поруџбине преко сајта www.kcknjizara.rs на територији Србије у вредности већој од 1950 динара.

Календар за 2019. годину

Из ове издавачке куће стиже још једна лепа вест! Почела је подела календара Креативног центра за 2019. годину.

Уз сваку куповину у Клубу књижари Креативни центар или преко сајта www.kcknjizara.rs сваки купац на поклон добија зидни календар са илустрацијама из најновијих издања Креативног центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама