Manje slatkiša, a više knjiga neka nam donese Deda Mraz

11 decembra, 2018

Zašto?

Pa, zato što se u knjigama uživa više, punim srcem! Zato što ne kvare zube, već popravljaju duše. Zato što nas povezuju sa mamom i tatom, jer niko od njih ne čita lepše. Zato što nas uče šta je dobro, a šta nije, obogaćuju nam rečnik, pomažu da postanemo bolji ljudi. Sve to, čokolada ne može. 

Zato, nije šteta da par stotina dinara uložite u knjigopaketić koji sadrži tri sjajne knjige, baš za onaj uzrast koji treba vašem mališanu. 

Kao i prethodnih godina, Izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste!

Novogodišnji knjigopaketići s popustom do 60% mogu se naći u Klubu knjižari Kreativni centar (TC Eurocentar, Makedonska 30, I sprat). Reč je o pažljivo odabranim i lepo upakovanim knjigama. U knjižari je u ponudi skoro 40 različitih kompleta knjiga za mališane, koji se tek upoznaju s knjigama, potom za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Oni koji nisu iz Beograda ili oni kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta na sajtu www.kcknjizara.rs mogu pronaći izbor od deset paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići prodavaće se do 15. januara, a isporuka je besplatna za sve porudžbine preko sajta www.kcknjizara.rs na teritoriji Srbije u vrednosti većoj od 1950 dinara.

Kalendar za 2019. godinu

Iz ove izdavačke kuće stiže još jedna lepa vest! Počela je podela kalendara Kreativnog centra za 2019. godinu.

Uz svaku kupovinu u Klubu knjižari Kreativni centar ili preko sajta www.kcknjizara.rs svaki kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja Kreativnog centra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama