Ministarka zdravlja predložila ukidanje društvenih mreža na određeni period

10 maja, 2023

Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić gostovala je juče na TV Pink i tom prilikom govorila o posledicama tragedije koja je zadesila Srbiju prošle srede, kao i o tome šta treba uraditi da se spreče nove nesreće. Istakla je da bi svi zajedno kao društvo “mogli da probamo da ukinemo društvene mreže na određeni period i da vidimo kakav će rezultat biti”.

– Možda je potrebno na jedno mesec dana prekinuti sve i Fejsbuk i Instagram i sve ove mreže i Tiktok i Tviter. Mesec dana restarta, neka se vrate nekim normalnim akcijama. Tiktok je u žiži javnosti, ništa nije bolji ni Tviter. Imate ljude koji su frustrirani, koji svoju frustraciju iskaljuju tu, umesto da odu kod psihologa i lepo popričaju. Eto poziv mladima, da se opredele za kliničku psihologiju, dajte da pomognemo zemlji – izjavila je Grujičić za Pink.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Ministarka zdravlja predložila ukidanje društvenih mreža na određeni period"

  1. Jaca kaže:

    Nećeništa rešiti. Organizovati psihoterapeute da u školama drže roditeljima i zaposlenima predavanja o empatiji, shvatanju šta je dobro a šta ne, učenje da posledica lošeg postupka može biti tragična itd
    Mreže imaju i takve sadržajr, samo se ne prati šta deca rade

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama