MP: Raspisan javni poziv za podnošenje projekata koji se finansiraju iz budžeta, u cilju unapređenja uslova izvođenja nastave i boravka učenika

7 novembra, 2022

Ministarstvo prosvete raspisalo je javni poziv za podnošenje predloga projekata koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije u okviru Programa raspodele investicionih sredstava Ministarstva prosvete za 2023. godinu.

U cilju unapređenje uslova izvođenja nastave i boravka učenika i studenata, Ministarstvo će okviru Programa finansirati projekte izgradnje, dogradnje, adaptacije, sanacije, rekonstrukcije, investicionog i tekućeg održavanja objekata ustanova osnovnog, srednjeg, višeg i visokog obrazovanja i ustanova učeničkog i studentskog standarda.

U okviru ovog programa, Ministarstvo će finansirati nabavku nove opreme i dobara, zamenu dotrajale opreme.

Predlog projekat mogu podneti ustanove osnovnog, srednjeg, višeg i visokog obrazovanja, kao i ustanove učeničkog i studentskog standarda Ministarstvu prosvete najkasnije do 15. decembra 2022. godine:

Ministarstvo prosvete
Sektor za učenički i studentski standard i investicije
Nemanjina broj 22-26
11000 Beograd

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Ministarstvu prosvete, Sektoru za učenički i studentski standard i investicije, Odseku za planiranje, koordinaciju i realizaciju investicionih projekata na telefon 011/2420-101, kontakt osoba Irena Grujičić.

PREUZMITE:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama