Најбољи новогодишњи поклон: Упишите дете у школу у којој ће учити да пише пословна писма, замени гуму, тргује криптовалутама…

НАЈБОЉИ НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОН:
Инвестирајте у образовање свог детета и његову успешну будућност

Новогодишњи празници време су заслуженог одмора, даривања и породичних радости, али и период када резимирамо годину за нама и доносимо важне одлуке за своју будућност и будућност своје породице. Ово је тренутак када можете учинити нешто изванредно за своје дете, подаривши му најдрагоценији новогодишњи дар: савремено Кембриџ образовање, и то по најповољнијим условима. Једна одлука сада има моћ да обликује целу будућност вашег детета, чинећи је светлијом и испуњенијом.

У томе ће вам помоћи Савремена основна школа и гимназија, јер вам за Нову годину поклањају попусте на школарине до чак 38%

Неки родитељи ће својој деци за Нову годину поклонити мноштво материјалних дарова. Играчке ће прерасти, слаткиши ће се појести, а скупоцени телефони ће престати да буду интересантни. Због тога, одлучите да будете најбољи Деда Мраз, а истовремено и инвеститори у будућност своје деце.

Сада је најповољнији тренутак да уложите у квалитетно школовање, и то по повлашћеним ценама. Обезбедите срећну и успешну 2024. и сваку наредну годину. Упис по повлашћеним ценама траје до 4. јануара, а можете се пријавити путем овог линка.

Најсавременије образовање уз које успеси долазе много лакше

Савремена основна школа и Савремена гимназија представљају најмодернији систем за основно и средње образовање у овом делу Европе.

Савремена основна школа се налази на Новом Београду и представља идеално окружење за комплетан развој дечје личности и талената, док се Савремена гимназија налази у самом центру града, на трећем и четвртом спрату Београђанке.

Настава се одвија на Националном и Комбинованом − Кембриџ програму, који су акредитовали Министарство просвете, Универзитет у Кембриџу и фински образовни систем New Nordic School. У модерном окружењу у ком уче савремени ученици и успеси долазе много лакше, па им се много једноставније отвара и пут за наставак школовања на најбољим домаћим и светским образовним установама.

Интерактивни и занимљиви часови, посвећени наставници, примена најсавременијих едукативних технологија, персонализовани наставни програм и двојезично образовање чине Савремену правим местом, на коме ће ваше дете добити све што му је неопходно за правилно одрастање и успешну академску будућност.

Савремена основна школа – место где ваше дете улази с осмехом, спремно да развије свој пуни потенцијал

Савремена основна школа је здраво, сигурно и подстицајно окружење за развој вишеструке интелигенције и достизање пуног потенцијала ученика. Захваљујући мултидисциплинарним, интерактивним и креативним часовима, прилагођеним потребама и афинитетима детета и подржаним најсавременијом едукативном технологијом, Савремена представља подстицајно окружење за комплетан развој дечје личности и талената.

Поред основног плана и програма, у Савременој ђаци имају прилику да употребе своје руке, мозак, креативност, тимски рад и машту. Кроз практично искуство, покушаје и погрешке, уз надзор наставника и стручњака, ученици имају прилику да науче и да мењају гуме на бициклу, месе и пеку хлеб, ушивају дугмад, тргују криптовалутама на берзи, свирају инструменте, саде дрвеће, пишу пословна писма, а савладаће и вештине самоодбране и још много других ствари без којих је живот незамислив.

Персонализовану наставу на српском и/или енглеском држе посвећени учитељи и наставници, а посебно је обогаћена разноврсним програмом након наставе и ваннаставним активностима, као што су излети, часови и спортске активности у природи, занимљиве радионице и секције, посете музејима и сајмовима, одласци на представе и концерте и сл.

Укратко, у Савременој ученици добијају јединствено образовно искуство које их припрема за успех у 21. веку. Све ово чини Савремену основну школу најмодернијом основном школом у региону и правом future-ready школом.

Уз посебну новогодишњу акцију стигао је попуст од чак 38%, зато искористите ову прилику и обезбедите свом детету будућност из снова.

Савремена гимназија: Где се развијају таленти и настају лидери

У јединственим, посебно дизајнираним учионицама Савремене гимназије (Intelligent Classroom) ваш будући гимназијалац свеску ће радо заменити iPad уређајима, интерактивном таблом и Google апликацијама и лако ће усвајати знања, док ћете ви, као родитељ, моћи свакодневно да проверавате његове оцене у електронском дневнику.

Учење у Савременој подржано је и применом Amazon Echo и Samsung Gear VR уређаја, јединствене е-Learning платформе, 3D штампача, 3D оловке и 3D скенера, а уз све то, оно је интерактивно, креативно и занимљиво, јер професори, врхунски стручњаци у свом послу, непрестано проналазе нове, другачије начине за преношење знања и настоје да ученици то знање практично усвоје.

У Савременој влада дисциплина, али се учи без стреса. Ученици стичу знања на креативан начин, уз експерименте у савремено опремљеној лабораторији, кроз огледне часове и богате ваннаставне активности – посете културним манифестацијама, позориштима и биоскопима, незаборавне излете, хуманитарне акције… Ово је само део здравог окружења у коме ученици Савремене расту и стичу знања и вештине за цео живот.

Савремену гимназију ваш средњошколац може уписати уз попуст од 30% попуста само за време ове сјајне новогодишње акције, зато искористите ову прилику док још увек траје.

Дар који доноси радост целој породици

Заборавите на поклоне који доносе краткотрајну радост вама и вашем детету и уложите у будућност, сигурност и успех целе породице. Квалитетно образовање је поклон за цео живот, а све уложено ће се вама и вашем детету вишеструко вратити.

Новогодишњи СУПЕР попуст Савремене прилика је коју не смете пропустити. Поклоните свом детету најсавременије образовање, отворите му сва врата и осигурајте миран, срећан и успешан живот. Пожурите и пријавите се одмах, јер је број ученика који могу да се упишу по специјалним условима строго ограничен.

Образовање вашег детета у најмодернијим школама у овом делу Европе по повлашћеним ценама је само на клик од вас. Зграбите га!