Nastava danas ponovo onlajn u beogradskim školama – stigle nove dojave o bombama

8 juna, 2022

Beogradske škole ponovo su jutros dobile dojave o postavljenim bombama. Dojave su stigle na adrese osnovnih škola “Janko Veselinović” na Voždovcu, „Laza Kostić“ u Novom Beogradu, „Jovan Popović“ na Karaburmi, „Vladimir Rolović“ na Petlovom brdu, “Sveti Sava” na Vračaru.

Dojave o bombama dobile su, između ostalih, Petnaesta gimnazija, Peta ekonomska, Mašinska škola “Radoje Dakić” i OŠ 14 oktobar“.

Nezvanično, dojavu su primile i OŠ „Lazar Savatić“ u Zemunu, OŠ „Despot Stefan Lazarević“ u Mirijevu, OŠ „Đura Jakšić“ na Kanarevom brdu, OŠ „Kosta Abrašević“ u Resniku, ali i u srednjoj „Tehničkoj školi GSP“.

Na udaru su se našle i Osnovna škola “Kneginja Milica” na Novom Beogradu, “Ivo Andrić” na Miljakovcu, “Jelena Ćetković” na Zvezdari, “Starina Novak” na Paliluli.

Nezvanično, identična dojava stigla je i na adrese osnovnih škola “Kralj Petar Drugi” u Marulićevoj ulici takođe na Vračaru, ali i osnovne škole “Sonja Marinković” u Zemunu i Osnovna škola “Ratko Mitrović”.

Nešto pre 7 sati roditeljima dece koja idu u vrtić “Fića” na Vračaru takođe je stiglo obaveštenje da decu ne dovode, jer je stigla anonimna dojava o podmetnutoj bombi.

Deci i roditeljima u školama rečeno je da će nastava biti održana onlajn u prepodnevnoj smeni, dok će za popodnevnu biti naknadno obavešteni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama