Naučna kuhinjica – pokrenite posao u svom mestu i ponudite deci učenje nauke kroz igru

20 juna, 2023

Naučna kuhinjica otvara vrata saradnje za sve zainteresovane privredne subjekte koji se bave edukacijom dece ili su prepoznali svoj potencijal za pokretanje poslovanja u okviru ove delatnosti.

Šta je Naučna kuhinjica?

To je edukativni program razvijen sa osnovnim ciljem naučnog opismenjavanja dece u ranom uzrastu. Osmišljen i implementiran od strane saradnika i profesora Univerziteta u Beogradu, program je prilagođen deci uzrasta od 5 do 8 godina i obuhvata osnove hemije, fizike i biologije. Sastoji se od osnovnog i naprednog nivoa, koji se sprovode kroz radionice u trajanju od 75 minuta tokom 12 meseci u kontinuitetu.

Ideja je rođena kao kritički odgovor na poteškoće sa kojima se deca susreću kroz formalno obrazovanje, posebno u oblasti prirodnih nauka, a koja su posledica nemanja prilike za praktičnu primenu stečenih teorijskih znanja. Istraživanja i praksa ukazuju da deca imaju mnogo veći potencijal da nauče nešto što su prethodno promislila, pa tako znanja usvojena u ranom detinjstvu obezbeđuju mnogo kvalitetnije okruženje za dalje učenje, sticanje radnih navika i veština.

Negujući individualni pristup, pomažemo svakom detetu da otkrije svoj potencijal i razvije afinitet za zanimanja budućnosti. Shvatamo važnost i neophodnost učenja koje se gradi polazeći od jednostavnijih ka složenijim pojmovima, ali takođe uzimamo u obzir i dečju potrebu da njihov svet bude oblikovan u okvirima njihove znatiželje. Imajući ovaj cilj u vidu, Naučna kuhinjica poslužiće kao most koji spaja dečji prirodni afinitet za igrom i zahteve koje nameće tradicionalni sistem obrazovanja.

Osim edukacije, programom je obuhvaćen i zabavni sadržaj koji se odnosi na proslavu dečjih rođendana. Naučna kuhinjica nudi potpuno drugačiji doživljaj rođendanske zabave, uzbudljive i pune atraktivnih sadržaja zakuvanih u našoj laboratoriji znanja. Uz nadzor edukatora, deca imaju priliku da sama izvode naučne ekperimente, posebno osmišljene da svojim efektima učine proslavu rođendana jedinstvenom i nezaboravnom. Koncept je u potpunosti podržan ambijentom kojim se obezbeđuje komforno i bezbedno okruženje za nezaboravnu naučnu zabavu.

Kako da postanete naš partner?

Ukoliko Vam se dopada ono što stvaramo i želeli biste da postanete deo naše naučne porodice, naš tim je spreman podrži realizaciju Vaše poslovne ideje i dovede Naučnu kuhinjicu u Vašu opštinu, grad ili državu. Saradnja se može ostvariti kroz uspostavljanje franšiznog modela poslovanja, gde primalac franšize ’’Naučna kuhinjica’’ može da računa na sistemski prenos znanja o poslovanju – od lične obuke (obuke za upravljanje poslovanjem) i obuke zaposlenih, konstantne podrške u realizaciji programa, nabavkama, preko finansija, sve do prenosa marketinških i promotivnih znanja.

Vlasnik franšize može biti svako ko je motivisan da širi magiju Naučne kuhinjice, ali zaposleni koji će raditi sa decom moraju biti edukatori – vaspitači, učitelji, nastavnici, odnosno neko sa iskustvom u edukaciji dece ili odraslih.

Naučna kuhinjica nudi i druge modele saradnje, koji se pre svega odnose na implementaciju programa od strane naših edukatora bez ustupanja franšize, a prema posebno definisanim ugovornim uslovima. Ova ponuda se pre svega odnosi na vrtiće, produžene boravke i druge zainteresovane obrazovne jedinice.

Ne morate više da pravite izbor između znanja i zabave, već ih zakuvajte zajedno kroz jedinstven koncept Naučne kuhinjice. Na krilima nauke i pod okriljem mašte, spremni smo da podelimo recept uspeha Naučne kuhinjice.

Zakucajte na naša vrata i stvorimo zajedno novu čaroliju baš u tvom gradu!

Više o nama:

www.naucnakuhinjica.com

Franšizna ponuda:

https://franchising.rs/fransiza/147/naucna-kuhinjica/

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama