Не пропустите бесплатну конференцију на којој ће говорити др Рајовић, Хелен Дорон, Милица Вакић и други

Иако ме је увек привлачио рад са децом, и тиме сам се бавила из хобија током студија, за саме студије сам одабрала Факултет oрганизационих наука. Ширина коју је факултет давао ми је давала могућности да се опробам у било којој сфери пословања. Међутим, пре свега сам решила да се отиснем у свет, усавршим енглески језик и завршим још једне студије и у иностранству, радим, и конкуришем за међународну трупу Up With People, с којом сам провела годину дана.

Стицајем околности, у току те године сам и сазнала за Хелен Дорон методологију рада, и чврсто решила да ћу се тиме бавити по повратку у земљу.

Од тада је прошло 20 година, ове године славимо јубилеј, а чини ми се као да сам јуче кренула да предајем енглески деци од 2 године у земљи где је тренутна препоручена граница за учење језика била 9 година…

Моје прве генерације су данас млади људи, успешни, неки и расути по свету, а заједничка им је лакоћа с којом користе енглески језик баш као да им је матерњи – што и јесте принцип учења према Хелен Дорон методологији.

Позивамо све који су заљубљени у рад са децом из целе Србије да нам се прикључе

Наш јубилеј смо посветили раном развоју детета, начинима стимулације, и организацији конференције са истом тематиком у сарадњи са Привредном комором Србије која ће се одржати 30.8.2019, баш у просторијама Привредне коморе Србије. Жеља нам је да уз госте говорнике помогнемо у ширењу сазнања о раном развоју детета и значају истог.

Наши гости ће наступити по следећем редоследу:

– Милица Вакић, дипломирани логопед и лиценцирани floor time терапеут за ЛЕВЕЛ 2, оснивач Логополис логопедског кабинета

– Др Данијела Вукићевић, специјалиста физикалне медицине и рехабилитације, субспецијалиста дечије физијатрије, сертификовани инструктор моторне контроле

– Оља Јовановић, музички педагог и председник удружења „Музикалиште“

– Др Ранко Рајовић, специјалиста интерне медицине, магистар неурофизиологије, доктор спортских наука, оснивач Менсе Србије и аутор НТЦ програма

– Хелен Дорон, британски лингвиста, едукатор и оснивач Helen Doron Educational Group, и аутор програма Helen Doron English, као и других програма који се користе у раном узрасту деце, од рођења надаље.

Конференција је отворена за све који се баве децом, бесплатна је, али је број места ограничен па је неопходно на време се пријавити на имејл info@helendoron.rs уз краћи опис (мини-биографија) апликанта.

Позивамо све који су заљубљени у рад са децом из целе Србије да нам се прикључе и својим присуством, уз мноштво корисних информација које ће понети са собом на крају дана, увеличају наш јубилеј.

Татјана Петковић, оснивач Хелен Дорон Србија