Ne propustite besplatnu konferenciju na kojoj će govoriti dr Rajović, Helen Doron, Milica Vakić i drugi

8 maja, 2019

Iako me je uvek privlačio rad sa decom, i time sam se bavila iz hobija tokom studija, za same studije sam odabrala Fakultet organizacionih nauka. Širina koju je fakultet davao mi je davala mogućnosti da se oprobam u bilo kojoj sferi poslovanja. Međutim, pre svega sam rešila da se otisnem u svet, usavršim engleski jezik i završim još jedne studije i u inostranstvu, radim, i konkurišem za međunarodnu trupu Up With People, s kojom sam provela godinu dana.

Sticajem okolnosti, u toku te godine sam i saznala za Helen Doron metodologiju rada, i čvrsto rešila da ću se time baviti po povratku u zemlju.

Od tada je prošlo 20 godina, ove godine slavimo jubilej, a čini mi se kao da sam juče krenula da predajem engleski deci od 2 godine u zemlji gde je trenutna preporučena granica za učenje jezika bila 9 godina…

Moje prve generacije su danas mladi ljudi, uspešni, neki i rasuti po svetu, a zajednička im je lakoća s kojom koriste engleski jezik baš kao da im je maternji – što i jeste princip učenja prema Helen Doron metodologiji.

Pozivamo sve koji su zaljubljeni u rad sa decom iz cele Srbije da nam se priključe

Naš jubilej smo posvetili ranom razvoju deteta, načinima stimulacije, i organizaciji konferencije sa istom tematikom u saradnji sa Privrednom komorom Srbije koja će se održati 30.8.2019, baš u prostorijama Privredne komore Srbije. Želja nam je da uz goste govornike pomognemo u širenju saznanja o ranom razvoju deteta i značaju istog.

Naši gosti će nastupiti po sledećem redosledu:

– Milica Vakić, diplomirani logoped i licencirani floor time terapeut za LEVEL 2, osnivač Logopolis logopedskog kabineta

– Dr Danijela Vukićević, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijalista dečije fizijatrije, sertifikovani instruktor motorne kontrole

– Olja Jovanović, muzički pedagog i predsednik udruženja „Muzikalište“

– Dr Ranko Rajović, specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije, doktor sportskih nauka, osnivač Mense Srbije i autor NTC programa

– Helen Doron, britanski lingvista, edukator i osnivač Helen Doron Educational Group, i autor programa Helen Doron English, kao i drugih programa koji se koriste u ranom uzrastu dece, od rođenja nadalje.

Konferencija je otvorena za sve koji se bave decom, besplatna je, ali je broj mesta ograničen pa je neophodno na vreme se prijaviti na imejl info@helendoron.rs uz kraći opis (mini-biografija) aplikanta.

Pozivamo sve koji su zaljubljeni u rad sa decom iz cele Srbije da nam se priključe i svojim prisustvom, uz mnoštvo korisnih informacija koje će poneti sa sobom na kraju dana, uveličaju naš jubilej.

Tatjana Petković, osnivač Helen Doron Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama