Nenad Jezdić: Natalitet opada, a devojke se samo šminkaju i sređuju

20 avgusta, 2016

Popularni glumac Nenad Jezdić dozira pojavljivanje u javnosti i to zbog veoma jasnog razloga: Smatra da je pričanje o sebi u medijima – glupo.
Međutim, Valjevac koji je napustio život u gradu kako bi se na selu bavio poljoprivredom otkrio je zašto se odlučio na takav korak.
– Iskren da budem, mislim da ja nemam šta da kažem za medije. Ne volim da pričam o sebi. To mi je tako glupo. Život na selu me jako ispunjava i jako je lepo živeti van grada. Ipak, Valjevo je svakako grad koji najviše volim. Užasno se osećam što natalitet pada, što se se za godinu dana rodi u selima samo nekoliko dece .
Napomenuo je Nenad i iskazao stav o savremenim devojkama:
– Ne volim da vidim devojke koje se ovde samo šminkaju, puće i sređuju na svakih dva minuta.
Izvor: Novosti
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


3 komentara na "Nenad Jezdić: Natalitet opada, a devojke se samo šminkaju i sređuju

 1. Jelena kaže:

  E pa bolje bi bilo da je gospodin bio dosledan i odćutao bez ikakve izjave, kad je već i sam shvatio da nema šta mnogo da kaže za medije!
  Zar može iko danas da poveruje da su lepe i mlade, neiskusne, na pragu života tek, devojke – krive za natalitet?! Nisu krive matore drtine koje za to plaćaju, gledaju, gutaju, daju keš, već su devojke krive? Devojke, poštovani, samo vide gde šta prolazi i ako žele u bilo čemu da uspeju, rade to što misle da treba raditi i ponašaju se tako kako misle da se treba ponašati. U većini slučajeva društvo to nagrađuje a retko osuđuje. Mediji podilaze niskim strastima čitalaca, gledalaca, slušalaca i ispiraju mozak već generacijama.
  Zar to što u selu nema puta, vodovoda, struje, škole, doma zdravlja, vrtića, nema nikakve veze sa odlivom stanovništva i padom nataliteta?
  Devojčice da okrivi? E, svakakve gluposti može da izgovori čovek – pa još za medije, koji takođe nisu krivi nizašta, moraju i oni od nečega da žive…

 2. Anica kaže:

  Šta je tu čudno, u ovoj državi je važan vizuelni efekat i na svakom koraku se to forsira.Uostalom, kako bi neki zaradili da od devojaka ne prave lutke.

 3. Svitac kaže:

  On kaže malo ali glupo.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama