Neverovatni 6D mađioničarski šou za veliku i malu decu, prvi put u Srbiji!

7 marta, 2020

Kada je imao samo sedam godina, Strahinja je od svog dede dobio knjigu mađioničarskih trikova. Njegov deda tad verovatno nije znao da je, poklonivši mu tu knjigu, odredio njegovu budućnost.

Strahinja ostaje fasciniran trikovima u knjizi. Vežba neumorno svakog dana, a nakon što je u Las Vegasu uživo pogledao nastup čuvenog Dejvida Koperfilda, donosi i odluku – postaće najbolji mađioničar na našim prostorima. Prvi nastup imao je sa 16 godina, a nastupao je od tada mnogo puta pred najrazličitijom publikom. Ipak, prvi i najverniji Strahinjini obožavaoci su – deca.

Nastupa na privatnim zabavama, kompanijskim događajima, dečjim rođendanima, a ono po čemu se od drugih razlikuje su i “IT trikovi” – magija koju izvodi pomoću telefona, izvlačeći predmete iz njega!

Zato i ne čudi što je Strahinja Tadić prvi mađioničar na ovim prostorima koji će prirediti 6D mađioničarski spektakl za decu i odrasle.

I mala i velika deca imaće priliku da aktivno učestvuju u predstavi, a najhrabriji će dobiti specijalni poklon.

Koje iluzije ćete videti?

Videćete teleportaciju predmeta, opasne trikove kao što su ruski rulet i hvatanje metka zubima, oslobađanje iz lanaca, čitanje misli, trikove sa Rubikovom kockom, iPad-om, kao i Strahinjinu čuvenu tačku levitacije predmeta.

Zamislite da se pred vašim očima štampaju prave novčanice i to u ogromnim količinama, a prisustvovaćete i pokušaju obaranja svetskog rekorda.

Ovaj spektakl upotpunjuju i efekti poput vatrenih kugli, snega, vetara, magle i još mnogo iznenađenja, koja čine ovaj šou nezaboravnim!

Zašto da dođete?

Mađioničar Strahinja sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama kao što su Netflix, TLC, Helsana… Njegovi magični klipovi za kratko vreme postali su izuzetno atraktivni svim uzrastima, a na društvenim mrežama broje milionske preglede.

Tajne ove umetnosti preuzeo je od najvećih iluzionista poput Davida Copperfielda, Losandera, kao i trenutno najpopularnijeg mađioničara na svetu Julius Dein-a.

Strahinja je umeće svakog od njih objedinio u 6D magični šou koji je uživanje za sve uzraste.

Dođite 5. aprila u 19 časova u Akademiju 28 i uverite se sopstvenim očima da magija postoji!

Karte su dostupne na Tickets-u https://bit.ly/2HqyEzo, kao i na blagajni Akademije 28 (011/3616-020), radnim danima od 12 do 20 časova.

*Na svim Strahinjinim nastupima traži se mesto više! Obezbedite karte na vreme!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama