Невероватни 6D мађионичарски шоу за велику и малу децу, први пут у Србији!

7 марта, 2020

Када је имао само седам година, Страхиња је од свог деде добио књигу мађионичарских трикова. Његов деда тад вероватно није знао да је, поклонивши му ту књигу, одредио његову будућност.

Страхиња остаје фасциниран триковима у књизи. Вежба неуморно сваког дана, а након што је у Лас Вегасу уживо погледао наступ чувеног Дејвида Коперфилда, доноси и одлуку – постаће најбољи мађионичар на нашим просторима. Први наступ имао је са 16 година, а наступао је од тада много пута пред најразличитијом публиком. Ипак, први и највернији Страхињини обожаваоци су – деца.

Наступа на приватним забавама, компанијским догађајима, дечјим рођенданима, а оно по чему се од других разликује су и “IT трикови” – магија коју изводи помоћу телефона, извлачећи предмете из њега!

Зато и не чуди што је Страхиња Тадић први мађионичар на овим просторима који ће приредити 6D мађионичарски спектакл за децу и одрасле.

И мала и велика деца имаће прилику да активно учествују у представи, а најхрабрији ће добити специјални поклон.

Које илузије ћете видети?

Видећете телепортацију предмета, опасне трикове као што су руски рулет и хватање метка зубима, ослобађање из ланаца, читање мисли, трикове са Рубиковом коцком, iPad-ом, као и Страхињину чувену тачку левитације предмета.

Замислите да се пред вашим очима штампају праве новчанице и то у огромним количинама, а присуствоваћете и покушају обарања светског рекорда.

Овај спектакл употпуњују и ефекти попут ватрених кугли, снега, ветара, магле и још много изненађења, која чине овај шоу незаборавним!

Зашто да дођете?

Мађионичар Страхиња сарађује са највећим светским компанијама као што су Netflix, TLC, Helsana… Његови магични клипови за кратко време постали су изузетно атрактивни свим узрастима, а на друштвеним мрежама броје милионске прегледе.

Тајне ове уметности преузео је од највећих илузиониста попут Davida Copperfielda, Losandera, као и тренутно најпопуларнијег мађионичара на свету Julius Dein-а.

Страхиња је умеће сваког од њих објединио у 6D магични шоу који је уживање за све узрасте.

Дођите 5. априла у 19 часова у Академију 28 и уверите се сопственим очима да магија постоји!

Карте су доступне на Ticketshttps://bit.ly/2HqyEzo, као и на благајни Академије 28 (011/3616-020), радним данима од 12 до 20 часова.

*На свим Страхињиним наступима тражи се место више! Обезбедите карте на време!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама