Nova auto-sedišta sa senzorom bezbednosti stigla su i u Srbiju

Kako bi bilo da vi i vaša beba ušetate u proleće sa prvoklasnim nemačkim kolicima cvetnog dezena? Aksa maloprodajni lanac stao je u red i među prvim evropskim dobavljačima obezbedio ove lepotice za svoje probirljive kupce.

Cybex je čuveni nemački moderni brend koji proizvodi stvari za bebe, uključujući i predmete za opremanje enterijera. Veoma je progresivan i pomera granice koje često razdvajaju bezbednost, dizajn i funkcionalnost.

Za vas izdvajamo Priam i Mios kolica iz prolećne kolekcije, kao i prvo auto-sedište sa senzorom i bluetooth-om za bezbedniju vožnju.

Kolica Cybex Priam

Ova kolica su, kako Cybex navodi, za novi luksuz pri putovanju.

Priam ima dobro poznati klasični retro dizajn koji je Cybex vešto osavremenio, tako da su kolica lepa koliko i praktična. Imaju sistem 3-u-1. Na 1 ram se jednostavno mogu postaviti: klasično Cybex sedište za kolica, luksuzna ležaljka-nosiljka, sedište za auto i lagana ležaljka za bebe.

Ram postoji u više boja: mat crna, nežna zlatno-roze, hromirana sa crnim ili braon detaljima.

Fleksibilni ram se lako preklapa jednom rukom i nudi različita rešenja u zavisnosti od toga da li je u pitanju ležaljka ili sedište, zavisno od bebine potrebe.

Ležaljke postoje u dva modela: Lux (luksuzan) i Lite (lagan). Ležaljka se koristi za novorođenčad i bebe do 9 kg (oko 6 meseci starosti). Sedište je za decu do 4 godine (22 kg). U nekoliko poteza možete da ga okrenete da beba gleda ka vama ili da je okrenuta od vas i posmatra svet oko sebe.

Sedište možete jednom rukom nagnuti u položaj za spavanje. Ispod sedišta postoji ogromna korpa za bebine stvari i kupovinu.

Sedište, takođe, može da se sklopi sa ramom u kompaktnu, ravnu konstrukciju. Kolica time mogu da se lako odlože u restoranu, javnom prevozu i kod kuće.

Sedište za bebu je u visini stola za ručavanje, pa bebu lako možete hraniti dok je u njemu. Materijal sedišta može da se pere u mašini na 30 stepeni.

Mere kolica u milimetrima: 950/600/400
Težina: 12,9 kg

Paket uključuje i adaptere za dečje sedište za auto, zaštitu od kiše i korpu za kupovinu ispod dečjeg sedišta.

XXL zaštita od sunca sa UV faktorom 50+ efektno štiti protiv kiše i vetra. Poseduje i amortizere za ugodniju vožnju sa manje truckanja.

Kolica Mios

Daju novu definiciju pokretljivosti po gradu.

Ova kolica se takođe koriste od rođenja do 4. godine starosti (22 kg).

Ram kolica ima sistem 3-u-1 za putovanja. Na njega se mogu postaviti auto-sedište, LUX nosiljka i LITE (lagana) varijanta sa ekstra mekim dušecima od memorijske pene.

Kolica su lagana i kompaktna, a sedište diše zahvaljujući svom specifičnom materijalu. Ukupna težina kolica je samo 9 kg.

Naslon i područje za bebine noge su od posebnog materijala koji propušta vazduh i hladi bebu u letnjim mesecima, dok postavljeni umetak čuva toplotu zimi.

I ovde sedište može da se okreće od vas i ka vama. Kolica su veoma uska (50 centimetara širine), tako da ih lako možete ugurati u mali lift ili ih voziti po gradskim ulicama.

Sedišta su i ovde dostupna u više boja i dezena: bela, crna, prolećni cvet sa crnom i prolećni cvet sa belom. Materijal sedišta može da se pere u mašini na 30 stepeni.

Kolica takođe poseduju XXL zaštitu od sunčevih ultraljubičastih zraka.

Dimenzije kolica u milimetrima: 750/500/330
Težina: 9,9 kg.

Auto-sedište Cloud Z

Ovo auto-sedište poseduje šnalu za zakopčavanje sa senzorom koji vam daje informacije o bezbednosti vašeg deteta:

– da li se ono možda otkopčalo,
– kada je okolna temperatura previše visoka ili niska za vašu bebu
– i da li vaše dete predugo sedi u sedištu.

Sva upozorenja dobijate preko bluetooth-a na svoj Smart telefon preko posebne aplikacije. Na aplikaciji su date smernice i video-materijal kako se sedište stavlja u auto, često postavljana pitanja, itd. Aplikaciju skidate preko Apple store-a i Google play-a.

Auto-sedište poseduje i umetak za novorođenčad. Koristi se za bebu do 13 kg (od rođenja do oko 18 meseci starosti).

Dimenzije: 45 – 87 centimetara

Auto-sedište može da se instalira na bilo koji Cybex ram za kolica. Materijal od sedišta je periv na 30 stepeni.

Dimenzije u milimetrima: 605/440/380-600
Težina: 4,8 kg

Cybex sebe definiše kao brend za ljude sutrašnjice. Zahvaljujući tome što uvek ispituje status quo, konačno imamo kolica koja rade za vas i vašu bebu. Pogledajte ih i pronađite svoja omiljena.

(PR)